facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Elsenhoeve

Info

De Elsenhoeve is een woon- en werklocatie van de Gemiva-svg Groep in Lekkerkerk. Hier wonen en werken mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Geschiedenis

Elsenhoeve is gevestigd in een voormalige hoeve aan de rand van Lekkerkerk. De hoeve is volledig gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. Iedere bewoner beschikt over een appartement met eigen sanitair. De cliënten brengen hun vrije tijd vooral door in hun eigen appartement.

Op het terrein van Elsenhoeve zijn mogelijkheden voor dagbesteding. Er is een grote tuin waar cliënten kunnen werken. Achter de hoeve is een activiteitencentrum gebouwd. Hier zijn activiteiten die aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van de cliënten, zoals inpakwerk, creatieve activiteiten. De activiteiten hebben tot doel om de cliënten een zinvolle dagbesteding te geven, waarbij concrete resultaten voor tevredenheid zorgen en waarbij fysieke inspanning voor afleiding zorgt. In het activiteitencentrum is ook plaats voor cliënten die elders wonen.

Adres: Tiendweg west 6, 2941 EP Lekkerkerk
Telefoonnummer: 0180445999
Stad: Lekkerkerk
Route: Tiendweg west 6
Postcode: 2941 EP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ronde van Lekkerkerk Ronde van Lekkerkerk 436 meter Er vallen teveel gewonden.
De Breeje Hendrick De Breeje Hendrick 659 meter De Breeje Hendrick is een zorg- en dienstencentrum en onderdeel van Stichting Zorgpar...
Recensies
Fijne woonlocatie voor jonge mensen met een lichte handicap. Verkoop van zelfgemaakte steigerhouten meubels en dergelijke, groenten uit eigen moestuin.
Een gezellige locatie vorige week onderdelen gebracht voor kinderloopbakwagenfietsjes
Heel erg fijne herinnering in de Kas, bruilofts after-party goed verzorgd.
Heel fijn en maken er van alles meubels
Daar woon onze dochter bernadette
Me werk Is top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid