facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Egelantier Wijdenes

De Egelantier Wijdenes

Info

Restaurant Egelantier Wijdenes

Geschiedenis

In het centrum van het prachtige West-Friese dorp Wijdenes bevindt zich restaurant de Egelantier waar u in een gezellige ambiance kunt lounchen bij de openhaard of op het zonnig gelegen terras en kunt genieten van een heerlijk diner onder het genot van een goed glas wijn.

De Egelantier heeft een Frans- Internationale keuken, ook
wordt er gekookt met ambachtelijke en streekgebonden producten.

De keuken is geopend:
Door de weeks geopend van 17:30 uur tot 21:30.
Op zaterdag en zondag van 14:00 uur tot 21:30.
1 september tot en met 30 juni is de Egelantier gesloten op maandag en dinsdag.
1 juli tot en met 31 augustus is de Egelantier gesloten op maandag.

Op het terras kunt u 's middags 14.00 uur bij mooi weer heerlijk genieten van o.a. een kopje koffie of thee met eigen gebakken appeltaart.



"WELKOM, bij restaurant de Egelantier in WijdenesRestaurant de Egelantier geïnspireerd door de Franse keuken met heerlijke, pure, volle en mooie smaken.Restaurant de Egelantier, geboren uit liefde voor het vak en de liefde voor elkaar. Vol van passie en aandacht, een absolute uitblinker in aanbod.U geniet bij ons van een heerlijk diner rond de gezellige haard. Op zaterdag- en zondagmiddag vanaf 14.00 van de kleine kaart of gewoon van een lekker kopje koffie met huisgemaakte appeltaart uur en door de weeks bij mooi weer.Bij mooi weer buiten op ons zonnige terras, even waant u zich in Frankrijk puur genieten...Wij leggen u graag in de watten, loopt het water u ondertussen al in de mond? Bekijk onze menukaart voor ons aanbod. restaurant de"
Adres: 't wuiver 32, 1608 ES Wijdenes
Telefoonnummer: 0229501286
Stad: Wijdenes
Route: 't wuiver 32
Postcode: 1608 ES


Recensies
Helaas ging het bij het parkeren al mis. We waren amper de auto uit of de uitbater stond al naast ons om op een dwingende manier te vragen of we wel bij de egelantier kwamen eten ivm de parkeerplaats waar we stonden. Nou op zo een manier hoeft het dus niet, gelukkig bood de uitbater gelijk een alternatief door te vragen of we niet voor de Bierstal kwamen. Bedankt voor de tip want het eten daar was heerlijk.
Sinds kort wonen we hier vlakbij en hebben we gister voor het eerst een middag zitten borrelen en aansluitend heerlijk zitten eten. Leuke tent en zeer vriendelijk personeel.
Tafel was niet afgeruimd van de vorige klant; dit werd pas weggehaald nadat de bestelling werd uitgeserveerd. Wij moesten zelf naar binnen na 15 minuten wachten om de bestelling door te geven en er waren maar 6 tafels bezet. Anderen liepen al weg omdat ze niet geholpen werden.
Warme dag vandaag. We waren over de dijk langs het IJsselmeer aan het rijden met de fiets. Ter hoogte van Wijdenes besloten om een kopje koffie gegaan drinken. We werden vriendelijk ontvangen en een kopje koffie gedronken met een overheerlijke zelf gemaakte appeltaart. Deze smaakte voortreffelijk.
Nog nooit teleurgesteld geweest in de smaak, kwaliteit, en gastenservice van dit bijzonder leuke en gezellige restaurant. Een echte aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt
Heb hier zondag 16-2 -'20 met een groepje gegeten. Het eten was heerlijk, gezellig restaurant en vriendelijke bediening.
Goede service en erg goed gegeten.
Slechte bediening. Na ons eerste drankje dook ze iedere keer weer snel naar binnen. Zijn op een gegeven moment maar weggegaan. Wel betaald uiteraard....
Wat een fantastisch gastvrij restaurant. Veel oprechte zorg voor de oudere gasten. En het eten was heeeeerlijk. Bedankt.
Heerlijk eten en zeer gezellige sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid