facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Eeuwige Lente

De Eeuwige Lente
"Bloembinderij De Eeuwige Lente is een sfeervolle bloemenwinkel in het centrum van Apeldoorn. Bij deze gecerticifeerd duurzame bloemist kun je terecht voor de mooiste boeketten, rouwarrangementen en bloemwerken. Daarnaast zijn er ook veel mooie planten, potten, vazen en bijzondere woonaccessoires en wanddecoraties te koop van o.a. Ecri Living, MD, Decocandle, TCStyle, Meisterwerke en Ramona Nieuwenhuizen Art."
Adres: Stationsstraat 150 , Apeldoorn 7311 MJ, NL
Telefoonnummer: 055 521 2078
Stad: Apeldoorn
Route: Stationsstraat 150
Postcode: 7311 MJ


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Droogbloemen Apeldoorn, Gorkink Apeldoorn openingstijden, Amsterdamse Bloemenmarkt Apeldoorn, Kerststuk bezorgen Apeldoorn, Plantenwinkel Apeldoorn, Bloemist, Meer dan Bloemen Ugchelen, Bloemenhuis Margriet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemsierkunst Daan Meurs Bloemsierkunst Daan Meurs 907 meter Mooie winkel. Wel beperkt aanbod. Het personeel is niet al te vriendelijk helaas
Flora Design Flora Design 1 km COMPLIMENT VOOR SUPER SERVICE!! Met moederdag op de dag zelf ,prachtig bos bloemen b...
Recensies
Vorige week hadden wij ons trouwfeest, met bloemen versierd door De Eeuwige Lente. Met medewerkers kleuren boeket en corsages afgestemd op kleding. De Eeuwige Lente bood een arrangement aan voor versieringen op de locatie. Toen we binnenkwamen wisten we werkelijk niet wat we zagen: bloemenpracht, alles zó in stijl gemaakt, super verzorgd. En of dát er feestelijk uitzag!! En qua prijs? Heel erg de moeite waard om die op te vragen. Ik ging direct akkoord !!
De bloemen van De Eeuwige Lente zijn altijd goed, met zorg uitgezocht en staan lang en mooi. Een echte aanrader!
Prachtige collectie, mooie bloemen van goede kwaliteit.
Ik haal hier al vele jaren prachtige boeketten die minimaal een week en soms tot wel twee weken mooi blijven. Topwinkel met vriendelijk personeel.
Mooie bloemen en van zeer hoge kwaliteit.
Fijne zaak waar ze met je meedenken! Prachtige bloemen!
Voor het 2e jaar dat de rozen het slecht doen. We hebben er maar 2 dagen van kunnen genieten. Gebeld en je krijgt alleen te horen dat je ze goed schuin moet afsnijden, wat wij ook hebben gedaan. Schandalig,je betaalt de hoofdprijs en kwaliteit is zeer slecht . Wat een service voor een klant die heel veel bloemen via Eeuwige Lente verstuurd.
Samen met mijn dochter geweest om rouwbloemen voor mijn overleden broer uit te kiezen. Super vriendelijk geholpen en namen alle tijd en goed met ons mee gedacht. Ongelooflijk wat hebben jullie deze stukken en bouqetten prachtig gemaakt!! Bedankt voor dit mooie werk dit heeft zeker een bijdrage geleverd aan deze verdrietige maar mooie dag. Carla Kruitbosch en Lisa Bomhof.
Prachtige bos bloemen ik kreeg zelfs veel complimenten onderweg toen ik met het boeket over straat liep echt een aanrader
Ik heb een grafstuk laten maken voor mijn man, de combinatie van kleuren en soorten bloemen zijn heel bijzonder. Dit heeft zeker bijgedragen aan het vinden van een stukje rust als ik bij het graf zit. Dank hiervoor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid