facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Eetkamer

De Eetkamer

Info

Wij heten u graag van harte welkom bij de Eetkamer Hoensbroek.
U kunt hier terecht voor een lekker ontbijt, lunch of diner.

Geschiedenis

Wij heten u graag van harte welkom bij de Eetkamer Hoensbroek.

De Eetkamer ligt in de Nieuwstraat in Hoensbroek, hier kunt u terecht voor een lekker ontbijt, lunch of diner. Dit alles in een warme en huiselijke sfeer. Ons motto is een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

In maart 2007 opende “De Eetkamer” haar deuren in Hoensbroek. Sindsdien runnen vele vrijwilligers, vaste krachten en parttimers met een handicap dit voor parkstad unieke restaurant.

Verder is het een gewoon bedrijf waar hard gewerkt wordt om de gasten op hun wenken te bedienen en te laten genieten van talrijke creatieve gerechten en een bijzonder warme sfeer.

“De Eetkamer is in eerste instantie een werk ervaringsplek voor mensen met een handicap, die hier onder deskundige leiding worden voorbereid op een volwaardige plek in de arbeidsmarkt.

Adres: Nieuwstraat 5, 6431 KP Hoensbroek
Telefoonnummer: 0455212163
Stad: Hoensbroek
Route: Nieuwstraat 5
Postcode: 6431 KP



op zoek naar gerelateerd: De Eetkamer Hoensbroek Social Deal, De Eetkamer Hoensbroek reserveren, Thuisbezorgd De Eetkamer, De Eetkamer Social Deal, De Eetkamer Hoensbroek OPENINGSTIJDEN, De Eetkamer Hoensbroek twijfelaar, Ontbijten Hoensbroek, De Eetkamer Giethoorn Menu
Recensies
Vandaag met mijn beste vriendin hier een 'klassieke ' high tea gehad. We hadden een gezellig tafeltje voor ons twee. Er waren verschillende smaken thee om uit te kiezen en de verschillende hapjes waŕen erg lekker. We kregen eerst een champignon soepje. Daarna kwam de etagere met heerlijkheden. De mini quiche was warm dus die aten we het eerst. Erg lekker met een niet-overheersende kaassmaak. Daarna de sandwich met zalm tartaar. Daar kreeg ik spijt van, deze was zó lekker dat ik die graag als laatste at. Het gestapelde broodje gezond was niet erg bijzonder maar ook niet slecht. Van de sandwich tonijnsalade heb ik ook ernorm genoten. Echt heerlijk! Als laatste hebben wr de zoetigheden gegeten. Er waren 3 verschillende hapjes, 1 met appel kaneel smaak, 1 met citroen smaak en 1 browniesmaak met een chocolade vlinder. Bij ons was het hapje met citroensmaak veruit favoriet! Daar konden we wel van blijven eten, de balans tussen zoet en zuur was top. Al met al een fijne ervaring geweest, heerlijk gegeten, lekker veel thee gedronken ja ook met 32 graden en niets was de dames te veel. Wij komen graag nog eens terug om ook de uitgebreidere high teas eens uit te proberen.
Wij hebben lekker met 2 van een borrelplank gesmult. De bediening is zo vriendelijk en het was gezellig vertoeven op het terras! Jammer dat er maar 1 toilet is.Eten: 5/5
Ik kom al een aantal jaar bij De Eetkamer, maar ben nu overgestapt naar het zusje De Teekamer. Dit omdat ik wel echt fan ben geworden van de High Teas! De Teekamer is erg leuk ingericht, in een mix van trendy en coherent het kleurenschema en de stijl van de inrichting als ook een tikkeltje chaotisch mismatchte kop en schoteltjes, dit is met opzet. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik meer dan prima en het personeel bestaat ook uit alleen maar lieverds. De high teas vullen prima en de aangeboden thee is ook erg lekker. Wc's zijn schoon en netjes, evenals de high tea ruimte. Theekopjes hebben wel de gebruikelijke theevlekken, maar die zouden an sich makkelijk verwijderd kunnen worden kopjes zijn echter wel gewoon schoon!. Bij de eetkamer zelf heb ik slechts 1x normaal gegeten ook daar de high teas, maar dat was ook gewoon lekker. Altijd fijn vertoeven in het zonnetje op het terras! Kortom, ik kom hier graag en raad het dan ook zeer zeker aan! Speciale dieetwensen: Er wordt netjes rekening gehouden met allergieën, het wordt zelfs uitdrukkelijk genoemd bij het brengen van het eten zodat je met een gerust hart kunt gaan eten.
Op het moment dat wij er waren, was het druk. De klanten maakten een opmerking over de elro. Dan "zit " je al niet lekker. Maar wij hebben toch een fijne "high tea " gehad Rolstoeltoegankelijkheid: Het is op de begane grond. Met elro net voldoende ruimte qua deuropening.
Gezellig, lekker gegeten....goede bediening, altijd vriendelijk.Eten: 4/5
Heerlijk gegeten tegen een goede prijs. Service is echt goed en het personeel is zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!Eten: 4/5
Luxe High Tea gehad, uitstekend verzorgd en erg royaal. Vriendelijke bediening. Puntje van feedback: het gebak met de witte room was erg vochtig. Daarnaast is het wellicht leuker om scones te serveren met jam, lemoncurd en/of clotted cream i.p.v. gebak. Zo creëer je iets meer beleving door zelf ook iets te mogen doen. Voor de rest top, komen zeker terug. Parkeren: Parkeren was op 28 januari echt een ramp.. bijna nergens plek.
High Tea via Social Deal. Prima prijs-kwaliteit. In verleden kreeg je volgens mij wel meer maar wat je krijgt is lekker en netjes. Personeel is vriendelijk! Heel mooi geworden de Teekamer, sfeervolle omgeving. Het was er wel koud, heb ik ook na afloop netjes gezegd. Was echt heel koud. Dus met nieuwe afspraak maar even wachten tot het wat mooier weer is . Parkeren: Genoeg parkeergelegenheid in omgeving met P-kaart.
Wij hebben buiten op het terras gezeten. Ontvangst was erg vriendelijk. Fijne plekken in en uit de zon. Het uitzicht is niet erg mooi maar je zit lekker. Vlotte en behulpzame bediening. Het eten was mwah, prima maar niet erg bijzonder. Nadat we ons eten hadden is er geen bediening meer aan tafel gekomen. Niet gevraagd of alles naar wens was of gevraagd of we nog een drankje wilden. Het leek een beetje een dorps ons kent ons zaakje, veel gasten leken elkaar te kennen. En de bediening leek ook meer naar hen en de grotere groepjes te trekken.
Heerlijk gegeten. Vriendelijk bediend. Sfeervolle ambiance. Kortom: aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid