facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Eetkaamer

De Eetkaamer
"De Eetkaamer is hét restaurant in Uden waar je heen gaat voor heerlijk, betaalbaar eten, een geweldige sfeer en een uniek concept.In het restaurant van de Eetkaamer te Uden kan je terecht voor een heerlijke lunch of een diner, lokaal eten en drinken.Het concept van de Eetkaamer is uniek in Uden. Naast het genieten van heerlijk eten en drinken kan je verschillende leuke woonaccessoires in het restaurant ook kopen.Wil je dus genieten van een heerlijk diner? Wil je betaalbaar uiteten met een speciaal dagelijks menu doordeweeks? En wil je genieten van misschien wel het gezelligste restaurant van Uden? Kom dan naar De Eetkaamer!"
Adres: Brabantplein 10-12 , Uden 5401 GS, NL
Telefoonnummer: 0413 230 010
Stad: Uden
Route: Brabantplein 10-12
Postcode: 5401 GS



op zoek naar gerelateerd: De Eetkaamer Uden menu, De Eetkamer menukaart, Goedkoop eten Uden, Nieuw restaurant Uden, Grill Restaurant Uden, Restaurant Uden Markt, Lunch eetkamer Uden, Beste lunch Uden
Recensies
Voor gezinnen met kinderen ideaal. Eten was oké, bij twee van ons was de kogelbiefstuk doorbakken, terwijl medium rare besteld was. Voorgerecht was vergeten. Beiden servicegericht opgelost, maar niet goed dat het gebeurde. Steppegras is leuk als gerecht, maar gewoon patat toch wel beter. Kindvriendelijkheid: Speeltuin aanwezig
Als je met kinderen in het centrum van Uden een plekje zoekt om wat te eten, dan kan je hier prima terecht. Hele fijne, moderne speelhoek en een gewoon goede menukaart.
Wat een geweldige zaak is het toch. We waren met 18 mensen en iedereen had gelijkertijd eten en het was heerlijk. Ook Nancy die ons bediende was geweldig, ze ging zo super met de kleine kindjes om. Ook de speelhoek voor de kleintjes is geweldig. Echt een aanrader dus.
Wij hebben heerlijk gezeten bij het Peuter speel gedeelte. Wij werden vriendelijk geholpen door een jongeman. Na een keuze gemaakt te hebben, kregen we de voorgerechten. Gamba's Pil Pil en een Carpaccio; de Gamba's waren droog en niet weinig smaak, de Carpaccio was aan de randen uitgedroogd, hier mee naar de bar gegaan en een nieuwe ontvangen. Deze was heerlijk. De hoofdgerechten kregen we en de schnitzel was heerlijk, ikzelf had de kipsaté met steppegras; de steppegras was heerlijk, de Saté kwam uit de oven en daarbij ontbrak het aan smaak, de satésaus was niet mijn smaak. Normaal gesproken voor een kop koffie of borreltje altijd tevreden, deze maal over het eten iets minder. Kindvriendelijkheid: Heel leuk kinder speelplekje
Eerste keer en niet zo goed bevallen. We waren wel met een grotere groep maar als je dat niet kan dan moet je je kaart aanpassen op wat je wel kan. Met verschillende mensen surf en turf en bij allemaal de biefstuk te ver door en niet al te beste kwaliteit biefstuk. De garnalen ook te lang in de pan, jammer. De bediening was wel erg vriendelijk en deden goed hun best.
Fijn restaurant. Het is wel erg groot, hierdoor druk met bijbehorende geluiden. Kaart is prima. Ik koos de burger met truffel. Prima burger. Toetje was super. Voor goede prijs kwaliteit is dit n prima restaurant. Aanrader: steppegras!Eten: 4/5
Gisteren zaterdag 20 mei 2023 gegeten. Mijn vrouw besteld schnitzel met steppen gras friet deze was koud, vet en zelfs voor zulke dunne friet niet gaar. Ik bestel een varkenshaas met champignon roomsaus. Dat de varkenshaas een kleine 100 tot Max 120 gram was is als niet echt een maaltijd maar de champignon roomsaus was alles behalve champignon roomsaus. Of je hiervoor een licht of donkere basis saus gebruikt dat is aan de kok zelf maar dat je IPV CHAMPIGNONS allerlei soorten groenten in de saus doet is niet echt de bedoeling. Vervolgens het meisje wat ons bedient gezegd dat ik dit niet zo wil, krijg ik als antwoord u bent nu al de 2e die dit zegt maar zo hoort het. Weet niet in opdracht van wie ze het zeggen moet maar geen verstand van zaken. Ik ben 40 jaar actief in de horeca maar dit was een echte teleurstelling temeer omdat er nadat ik toen ze nog een keer kwam vragen of alles naar wens was ik zei nee niet echt en ik bij het afrekenen bij een ander aan de kassa op haar vraag was alles lekker ook aan gaf dat dit niet het geval was er geen reactie kwam.
Fantastisch! Geweest op moederdag om te lunchen. Wat een top zaak! Kinderen kunnen lekker en veilig spelen in een peuter gedeelte en er is een grotere speelruimte met een klim gedeelte, glijbaan en verschillende spellen. Mini monkeytown noemde de kinderen het wij zaten gunstig dus konden ook beide kinderen in de gaten houden. Restaurant heeft een hele fijne inrichting en als je iets leuks ziet is het waarschijnlijk nog te koop ook aangezien je bijna alles kan kopen, geinig concept. Personeel is heel erg gastvrij en klantvriendelijk. Wij komen zeker terug!
In de middag gebeld met het personeel met de vraag of wij in het restaurant glutenvrij konden avondeten . Het antwoord hierop was ja . Bij binnenkomst eerst even zitten kijken hoe gasten die 10 minuten later dan ons binnenkwamen wél werd gevraagd wat ze wilde drinken, toch maar eens wuiven naar personeel wat trouwens straal langs je heen loopt als een paard met oogkleppen op. Toen uiteindelijk de drankjes kwamen en we een allergenen kaart hadden bleek er toch best weinig keuze lees niets wat echt glutenvrij was . Toen direct maar de rekening gevraagd. Zonde van de tijd.
Helaas viel dit erg tegen. We moesten lang wachten voordat er een bestelling werd opgenomen....Pas na een uur een drankje en voorgerecht. Tomatensoep was wel lekker maar ik kan het niet onder tomatensoep scharen....Biefstuk was 2x medium besteld,maar er was er 1 doorbakken, dit ook aangegeven maar niet gekozen voor een nieuwe, werd wel aangeboden. Het serveren hiervan duurde al best lang en tegen de tijd dat ik een nieuwe zou krijgen was mijn vriend al klaar met eten. Champignonsaus was een "brij", leek wel met de staafmixer bereid te zijn.... Zaten ook nog bij de ingang van de toiletten, een beetje achteraf,zou daar persoonlijk geen tafel plaatsen... Al met al niet zo tevreden en bewust geen dessert besteld. Jammer was het restaurant is wel heel gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid