facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De eerste verdieping opleidingen

De eerste verdieping opleidingen

Info

NLP-opleidingen in Delft. Erkend door de NVNLP. NLP-practitioner, Master-practitioner, NLP-coachopleiding en NLP- trainerstraining. www.1e-verdieping.nl

Geschiedenis

Opleidingsinstituut De eerste verdieping staat voor verbinding. Verbinding tussen kennis en ervaren, omdat werkelijk leren verder gaat dan begrijpen alleen. Verbinding tussen hoofd en hart, omdat je beiden nodig hebt om in evenwicht te zijn. Verbinding tussen je kwaliteiten en je passie, omdat wat je graag wilt net zo belangrijk is als wat je goed kan. Onze opleidingen en workshops zijn erop gericht om meer uit je leven te kunnen halen, zowel in zakelijk als persoonlijk opzicht. NLP is daarbij een belangrijke bouwsteen, en er is meer: onder andere Systemisch Werk en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de neuropsychologie.
Maar nog veel meer.....je kunt bij ons trainer/coach worden, je verder verdiepen, je team eens flink laten inspireren of een hele schoolklas. Er werken namelijk allemaal leuke mensen bij ons die 1 missie hebben: jou nog meer gereedschap in handen geven. Zodat je nog meer het leven kunt leven zoals het bij jou past, de doelen kan halen die jij wil. Kunt leren om in actie te komen of juist eens stil te gaan zitten en alles dat daar tussenin zit.

Hoe? Door diepgang met lichtheid en humor te verbinden, vakkundigheid met toegankelijk mens zijn, met beide benen op de grond maar ook wel een vleugje spiritueel. We zijn namelijk gewoon mensen, maar wel met veel kennis die jou ook weer een stuk verder kan brengen!

Kom eens langs voor een kennismaking!



"Inmiddels geven wij bij De eerste verdieping al vijftien jaar verdiepende opleidingen. We zijn begonnen met Systemisch Werk en NLP, en hebben nu nog veel meer op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling."
Adres: Achterom 78, 2611 PS Delft
Telefoonnummer: 015-2125125
Stad: Delft
Route: Achterom 78
Postcode: 2611 PS



op zoek naar gerelateerd: op de eerste verdieping, erkende nlp opleiding, systemisch werk eerste verdieping, nlp trainer opleiding, eerste verdieping betekenis, systemisch werken opleiding, eerste verdieping begane grond, nlp master practitioner opleiding
Recensies
Ik heb bij de eerste verdieping Systemisch werken 1 en 2 gedaan én mijn NLP coach diploma behaald. Wat mij vooral steeds weer opvalt is dat bij de eerste verdieping er zoveel veiligheid is en daardoor een omgeving gecreëerd wordt waar je jezelf helemaal mag en kan laten zien. Fijne trainers, fijne coaches. Ach, gewoon fijne mensen. Wat mij betreft een absolute aanrader als jij je wilt ontwikkelen.
De NLP practitioner is zeker een aanrader voor iedereen die van persoonlijke ontwikkeling houdt. Ik had hoge verwachtingen, maar die zijn helemaal waargemaakt. De locatie is heerlijk rustgevend, fijne groep deelnemers en je bent in goede handen met fantastisch trainers. Fijne afwisseling tussen theorie en oefeningen om het zelf ook écht te ervaren. Ik heb mooie inzichten gekregen en vind het jammer dat we klaar zijn.
Vorige week met trots de opleiding tot ADHD coach afgerond. Een fijne opleiding voor een zeer diverse doelgroep, met als belangrijkste overeenkomst: allemaal van binnenuit geïnteresseerd in het ondersteunen van mensen 'met een vol hoofd'. Sensitief, professioneel en met humor begeleid door trainers en assistenten. Mooi te zien hoe het lukt om aan te sluiten bij zoveel niveaus van ervaring en voorkennis. Ook met veel coachervaring een zeer waardevolle toevoeging. Een eclectisch programma, waarmee je je begeleidingsrugzak met 'net dat beetje extra' aan kunt vullen.
NLP practioner Bij de introductie van waarom ik aan dit avontuur begon, hoor ik mezelf nog zo duidelijk zeggen: "Ik doe al jaren aan yoga en mediteer me suf, maar het is me tot nu toe nooit gelukt om te ontdekken waarom ik mezelf nooit echt de moeite waard vind om van te houden." Elk blok was weer een uitdaging; ik heb nog nooit zoveel gehuild en geknuffeld. Maar het belangrijkste is dat ik één van de angels heb gevonden en daadwerkelijk heb ontmanteld. Wat een vrijheid en wat een echt besef dat ik het waard ben om van gehouden te worden en dat ik echt mag ontvangen. Volgend jaar ga ik zeker voor de Master, want dit is een reis die ik echt wil vervolgen... En als je iets herkent in mijn verhaal en ook het gevoel hebt dat je nooit echt tot de kern kwam, dan zou ik je echt willen aanraden om jezelf dit cadeau te doen. Gewoon omdat je het waard bent!
NLP practioner net afgerond bij de eerste verdieping. Ge-wel-dig!! Onder begeleiding van top trainers ontdek je dat je zelf aan het stuur van de bus mag zitten tijdens de reis van je leven! Zoveel liefde, mooie mensen en vertrouwen in de dag van morgen.
Wat een mooie reis vol aha momenten en een hoog herkenning gehalte. Nu mag ik gelijkgezinden coachen die vastlopen. Leerzaam als je wil weten wat er speelt met je en ook als je wil weten wat er speelt bij ADHD-ers. Onwijs bedankt aan de trainers, dankzij jullie enthousiast trainerschap is mijn leven ten goede veranderd en wil ik me graag bij jullie voegen in due time Groetjes Herco
De NLP practitioner opleiding stond al jaren op mijn to-do-list. Na veel lees en speurwerk kwam ik bij De Eerste Verdieping terecht. Een fijne organisatie/opleider die op een No-nonsens manier en een zeer toegewijde en professionele manier praktijk afwisselt met de theorie. Tijdens de opleidingsdagen voelde ik mij zeer op mijn gemak door de ongedwongen en fijne sfeer. De trainers zijn stuk voor stuk zeer betrokken bij de organisatie en dat is te merken in de kwaliteit van de opleidingen. Kortom een zeer fijne organisatie met grote passie, bezieling en hart voor de cursist. Jullie zien mij sowieso terug bij de NLP master opleiding!
De opleiding ADHD coach hier gevolgd. Een geweldige opleiding die me veel gebracht heeft. Fijne, duidelijke, liefdevolle trainers met humor en altijd een ontspannen sfeer. Een aanrader!
Recent heb ik de NLP Practitioner afgerond. De opleiding waarvan ik zelf niet wist dat ik hem nodig had. Op heel mooie open wijze hebben de trainers, Louise en Bart, een prachtige veilige omgeving gecreëerd waar alle deelnemers op hun eigen wijze tot hun recht kwamen om zodoende het maximale uit de opleiding te halen. Ook de aanwezige andere coaches waren een heel fijne toevoeging. Zo was er voor iedereen, waar nodig, altijd een coach bereikbaar die individuele begeleiding kon geven. Alles voelde ongedwongen waardoor de emoties die bij deze opleiding ook regelmatig naar boven kwamen er gewoon mochten zijn. De mooie locatie en het prachtige pand geven tijdens de opleidingsdagen veel ruimte om in kleine groepjes de oefeningen uit te voeren wat maakt dat je de aangeboden kennis nog veel beter kan opnemen. En niet onbelangrijk; ook de catering voor de lunch en de lage parkeerkosten voor een dag zijn goed geregeld. Ik raad iedereen een opleiding bij de 1ste verdieping aan. Een fijne plek om met zelfontwikkeling aan de slag te zijn zowel op zakelijk als privé vlak.
Na het volgen van mijn NLP practioner, heb ik me gelijk ingeschreven voor de NLP master practioner. Ook bij deze training geweldige trainers die veel kennis, geduld, ervaringen en humor met zich meebrachten. Een fijne groep met mede cursisten. Ik heb me goed kunnen verdiepen en heb weer meer over mijzelf kunnen leren. Ik ben me aan het oriënteren welke opleidingen ik nog meer zou willen volgen. Uiteraard bij de eerste verdieping.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid