facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Eenhoorn Koffie en Thee

De Eenhoorn Koffie en Thee

Info

Koffie, thee en delicatessen voor fijnproevers!

Geschiedenis

Een plek om te genieten!
Zodra u in de buurt van de winkel bent, worden uw zintuigen door die heerlijke geuren van vers gebrande koffie geprikkeld. De koffie en thee- soorten die bij De Eenhoorn verkrijgbaar zijn, behoren tot de Grand Cru’s, de absolute top. Fijnproevers kunnen hun hart ophalen, alles wat de echte koffie- en theeliefhebber maar wenst, vindt hij hier onder één dak.

Gezellig genieten van een versgebrande koffie? U kunt in onze sfeervolle bar genieten van een vers kopje koffie of thee. Onze barista achter de bar toont u graag de kunst van het maken van een espresso, een macchiato of een heerlijk romige cappuccino. Misschien zoekt u het fijne aroma van een witte thee of de milde smaak van een half gefermenteerde thee – Het is allemaal te proeven in De Eenhoorn.

Het is ook mogelijk om ons historische pand op afspraak te bezichtigen of een thee-, koffieproeverij te doen.

Liever shoppen vanuit huis? Bestel onze producten op www.eenhoorn.eu

Producten

Koffie, thee, wijn, nougat, chocolade, port



"Een proeflokaal in het centrum van Kampen. De koffie- en theesoorten die bij De Eenhoorn verkrijgbaar zijn, behoren tot de absolute top. Fijnproevers kunnen hun hart ophalen, alles wat de echte koffie- en theeliefhebber maar wenst, vindt hij hier onder één dak. Van inkoop tot verkoop: onze specialisten hebben alles in eigen beheer. Geniet in onze koffiebar van onze koffie- en theespecialiteiten of neem een kijkje in onze winkel.Het is ook mogelijk om een rondleiding te boeken door ons historische bedrijf om verschillende ambachten te zien.Al onze producten zijn ook via onze webshop te bestellen."

"Een proeflokaal in het centrum van Kampen. De koffie- en theesoorten die bij De Eenhoorn verkrijgbaar zijn, behoren tot de absolute top. Fijnproevers kunnen hun hart ophalen, alles wat de echte koffie- en theeliefhebber maar wenst, vindt hij hier onder één dak. Van inkoop tot verkoop: onze specialisten hebben alles in eigen beheer. Geniet in onze koffiebar van onze koffie- en theespecialiteiten of neem een kijkje in onze winkel.Het is ook mogelijk om een rondleiding te boeken door ons historische bedrijf om verschillende ambachten te zien.Al onze producten zijn ook via onze webshop te bestellen."
Adres: Oudestraat 101-103 , Kampen 8261 CJ, NL
Telefoonnummer: 038 333 7297
ue.nroohnee@ofni
Stad: Kampen
Route: Oudestraat 101-103
Postcode: 8261 CJ


Openingstijden

Maandag: 10:00-17:00
Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: de olifant kampen rondleiding, eenhoorn kampen sigaren, eenhoorn sigaren, olifant sigaren assortiment, koffie drinken kampen, de olifant kampen openingstijden, koffie en thee winkel, high tea kampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant de Vijfsprong Restaurant de Vijfsprong 104 meter Heer & Meester Kampen Plantage 1, te Kampen Openingstijden: Van maandag t/m zondag ...
Recensies
Vrienden van ons komen hier vaker voor thee en sigaartjes. Onze nieuwsgierigheid was gewerkt, dus konden wij niet achterblijven. We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen en konden met de honden binnen zitten in een heel gezellig ingerichte ruimte. Hier hebben we genoten van een heerlijke flat white en minstens zo lekkere taart. Onze vrienden hadden verteld van de mooie ruimte die ze boven hebben en we mochten er even een kijkje nemen. Manlief kocht een paar sigaartjes en ik als koffie- en theeliefhebber werd uitgebreid geïnformeerd over de bonen en verschillende theesoorten. Met een leuk gevulde tas verlieten we de winkel. Hier willen we zeker terug komen.
Ik ben hier meerdere malen geweest en het is een leuke zaak. Vooral de rondleiding bij de sigaar fabriek is een leuk uitje. Helaas, de laatste keer dat ik binnen ben gegaan werd ik en mijn vrienden zeer onbeleefd benaderd door de jonge man die in de Eenhoorn werkte. Hij was arrogant en keek overduidelijk op ons neer. Toen de automatische deur tussen de twee zaken open ging, en ik met mijn hoofd naar binnen om het hoekje keek werd ik door hem terug gefloten. Ik verontschuldigde mij, en legde uit waarom ik door de deur stapte. Zijn reactie? Hij reageerde alsof hij met een klein kind te maken had en zei snijdend: "Stap jij normaal ook door alle deuren die open gaan?". Overdonderd liet ik het over mijn kant gaan. Ik bood opnieuw mijn excuses aan en bestelde samen met mijn vrienden koffie. De jonge man was direct terug in zijn desinteresse modus, zette de koffie neer en negeerde ons. Wij voelde ons zo opgelaten dat we besloten snel te vertrekken. Nu, geruime tijd later, baal ik nog steeds van de situatie. Helaas, het is anders een leuke locatie.
Zeer slechte service! Olifant sigaren besteld, helaas allemaal gebroken, lek en gebarsten… Klacht ingediend, géén enkele reactie terug! Review geplaatst > wel een reactie gehad eindelijk “wij nemen zsm contact met u op, voor een oplossing” > Review verwijderd! Nu weken later en enkele mailtjes verder :- , nog steeds géén enkele reactie terug, laat staan een OPLOSSING! Laat maar zitten, voor ons nooit meer
Eerst persoonlijk advies over welke espressobonen bij me passen. En toen ik daarna nog een cappuccino wilde drinken: “zullen we dat van de bonen doen die je uitgezocht hebt? Kun je kijken of je het echt wat vindt.” Top!
Heerlijke cappuccino gedronken water kan je zelf pakken er hangt een goede sfeer. Bonen werden te plekke gemalen, perfect voor de mokka pot.
Heerlijke, eerlijke, vers gebrande koffie! Maar ook heerlijk assortiment aan thee en lekkers voor daarbij. Vriendelijk en deskundig personeel. Groots assortiment aan koffie- en thee benodigdheden en/of cadeaus.
Wij kwamen bij toeval hier terecht. We hadden trek in koffie en dat is perfect te drinken hier. Bij de latte werden kleine heerlijke koekjes geserveerd. Op mijn vraag of deze ook te koop waren was het antwoord ontkennend. Maar geen nood, ik kreeg gewoon een bekertje met wat koekjes mee. Wat een service!!! En dan ook nog even door de tabaksfabriek. Geweldig.
Wij hebben een privé mini proeverij en rondleiding gedaan met een groep van 9 personen. Was echt zo ontzettend leuk. Met veel passie, humor en kennis kregen we uitleg over de sigaren, koffie en thee. Een enorme aanrader voor een dagje Kampen!!
Geweldige koffie met prachtige latte art, ter plaatse meesterlijk gebrand. Heerlijk rustige sfeer, ongedwongen, comfortabel.
Je kunt hier ook goede en heerlijke Olifant sigaren kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid