facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Eendracht Maarssen

De Eendracht Maarssen

Info

De huiskamer van Maarssen… dat is ons doel! Maar natuurlijk is de Eendracht er voor iedereen! Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoeten met dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de bu



"Na 5 fantastische jaren is De Eendracht Maarssen per 30 mei 2023 gestopt. Maar gelukkig hoeven jullie ons niet te missen! Op 7 andere locaties is De Eendracht nog iedere dag open van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Stap bijvoorbeeld eens gezellig binnen bij De Eendracht Abcoude, Weesp of Hilversum!"
Adres: Langegracht 51, 3601 AK Maarsen, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0346562201
Stad: Maarsen
Route: Langegracht 51
Postcode: 3601 AK



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Maarssen aan de Vecht, Beste restaurants Maarssen, Tapas restaurant Maarssen, De Eendracht Maarssen parkeren, Restaurant Maarssen dorp, Café Maarssen, De Eendracht Abcoude, Vegetarisch restaurant Maarssen
Recensies
Wat een prachtig ingerichte zaak. Fijne bediening en goed eten. De vega burger is echt een aanrader.
We moesten lang wachten op onze gerechten. De boter die bij het gerecht geleverd werd was ranzig. Nieuwe boter werd niet verstrekt. Het lag allemaal buiten de koelkast, dus helaas zei de serveerster. Op onze vraag voor olie om het brood in te dippen, kregen we slaolie ipv olijfolie. Prijs en kwaliteit van de salades kwamen niet overeen . Ik zou dit restaurant niet aanbevelen. De ijsthee en koffie waren goed, vandaar 2 sterren! Heel jammer.
De bediening was continue nergens te bekennen, elke keer als we iets wilde bestellen moesten we zelf even een werknemer zoeken in de zaak. Kortom was het ook relatief erg prijzig.
Van te voren gereserveerd. 3x die mensen kwamen vragen of ze ons konden helpen . De tafel voor 5 personen moest schijnbaar nog tegen elkaar gezet worden . Het eten liet lang op zich wachten . Mensen die later kwamen en bestelde kregen het eten eerder . Het oogde allemaal erg rommelig en geen structuur in de bediening..... als je een glas wijn besteld en er wordt ge vraagt wat voor wijn .... wij merlot ... hebben we niet .... vervolgens wordt er geen andere soort opgenoemd.... dus maar om huiswijn gevraagd..... de Hollandse saus was op ??? In 5 minuten in elkaar gedraaid thuis en hier met een professionele ook kan het niet gemaakt worden ??? Al met al een niet echt geslaagde avond .
De ruimte klinkt hol, omdat deze hoog is. Dat is met praten een beetje vervelend. Maar de hoogte maakt de ruimte wel weer mooi.. Het belangrijkste was het eten, goed eten, personeel dat luistert en ons goed heeft verzorgd. De prijs is ook heel schappelijk!
Fantastisch lekker eten en een heerlijke plek om te zitten. Wij zaten buiten in het zonnetje. Tip: ceasar salade! Het vlees is ook goed gebakken.
Vriendelijke bediening, we hebben gekozen voor het 3 gangen menu. De gerechten waren lekker en mooi geserveerd...
Prima, niet heel bijzonder, vrij simpel. En dat terwijl ik bij een kerstdiner bij de Eendracht een aantal jaar geleden echt enorm verrast en enthousiast was. Daarbij vond ik het ook niet erg warm binnen, maar daar is natuurlijk wel makkelijk iets aan te doen.
Mooie locatie, handig om te weten dat achter het pand een parkeerplaats is, omdat ik zelf ergens in een zijstraat had geparkeerd. Een overleg gehad van mijn werk, in een aparte ruimte op de eerste verdieping. Fijne vergaderruimte. Aardig personeel.
Brood van de uitsmijter was 2mm dun. Geen boter, geen garniture wel 13 euro. Een keuken waar de passie weg is. Jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid