facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Echte Bakker

De Echte Bakker
"Bakkerij Konditorei IJssalon"
Adres: Van Heeckerenstraat 3 , Nes Ameland 9163 GZ, NL
Telefoonnummer: 0519 542 015
Stad: Nes Ameland
Route: Van Heeckerenstraat 3
Postcode: 9163 GZ


Openingstijden

Maandag: 07:30-18:00
Dinsdag: 07:30-18:00
Woensdag: 07:30-18:00
Donderdag: 07:30-18:00
Vrijdag: 07:30-18:00
Zaterdag: 07:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: de echte bakker vestigingen, de echte bakker logo, de echte bakker grembergen openingsuren, de echte bakker nijmegen, de echte bakker borger, de echte bakker berkum, echte bakkers bon, martens de echte bakker sittard
Recensies
Leuk terrasje, vlotte bediening, zeer matige sandwiches voor erg veel geld De sandwich kipfilet bestaat uit twee geroosterde sneetjes brood met een plakje kipfilet en wat sla voor €8,50. We rekende voor twee sandwiches en twee koffie €25,- echt ongehoord duur en verre van bijzonder.
Uiterst onvriendelijke bediening. Onvriendelijke, beledigende antwoorden. Ben je met 5 personen aan een tafel dat wordt het als te druk beschouwd. Tijd voor een andere baan? Maar zeker niet in de bediening. Vandaag van het terras gestuurd, waarom? We mochten niet aanschuiven bij een echtpaar welke ons welkom heten aan te schuiven. Want, dan waren we teveel mensen aan de tafel. Dus bent u met z'n 5en, bent u niet welkom. Nog nooit zo onvriendelijke personeel meegemaakt. De mw. Van de bediening beet ons toe dat we zelf maar eens een dag moesten komen werken. Volgens mij is het beter dat het gehele onvriendelijk personeel beter zelf een andere baan kan zoeken. Zelfs de mensen om ons heen werden er stil van. Maar het blijkt dat ze beroemd en berucht zijn om hun zeer klantonvriendelijke opstelling. Tip, zoek een andere baan als je het niet aan kunt of sluit het terras.
De tompouce is een dikke tien. Een grote aanrader. Medewerksters prettig in de omgang. Prijzen heel redelijk vergeleken met andere horeca op het eiland. Lunchen minder aan te raden, wat basic, er zitten veel betere zaken i Nes.
Taartje en chocomelk zijn heerlijk. Bediening is vriendelijk. Broodje vond ik minder sterk voor deze prijzen mag dat iets luxer aangekleed worden. De snelle bediening maakt dat dan weer goed.
Vast heel prima qua taartjes en brood maar wat een verschrikkelijk onaardige en ongeïnteresseerde dames achter de balie! Jammer dat bakkerij R even verderop dicht is, nu heb je geen keus meer.
Kwaliteit TOP, personeel niet altijd uitzonderingen daargelaten. Soms het gevoel dat je als klant blij mag zijn hier iets te mogen kopen, antwoorden kortaf, niet altijd even klantvriendelijk, je voelt je al snel teveel.....maar de kwaliteit van de producten: Geweldig!
Heerlijke koffie en nog lekkerdere baksels uit eigen bakkerij met terras in de zon.
Heerlijk broodje gezond gezo d gegeten. Met een erg vriendelijke bediening met humor
Mooi terras, vriendelijke bediening en super lekkere salades. Volgende keer gaan we er weer terug.
Alles lkkr.. en ziet er zooooooo verschrikkelijk goed en lkkr uit.. vooral tiramisu ijs..jammieeeeeee en pofkes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid