facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Echo Wonen+Slapen

Info

Met een showroom van 7000m² aan de Provincialeweg 65 in Veldhoven zijn wij al 40 jaar het bekende adres voor uw complete interieur en 7/7 geopend!

Geschiedenis

De mooiste meubelen voor de beste prijzen Goedkope meubelen,maar ook merkmeubelen en aanverwante artikelen voor de laagste prijs meubelzaken zijn er al voldoende maar bij de Echo koopt u voor de beste prijs ook is het mogelijk om in onze meubelfabriek maatwerk te laten maken van de artikelen b.v.: stoelen, tafel, kleinmeubelen, fauteuil, eetkamerstoel, eetkamerstoel op wieltjes ( eetkamerfauteuil ) , stoffen bekleding, leren bekleding, bank, bankstel, barkruk, bijzettafels, boekenkast, bufetten, bufetkast, bureau, bureaustoel, chaise longues, commode, draaifauteuil, eetkamer, eettafel, garderobekast, halmeubel, hoekbank, kinderstoel, klapstoel, kledingkast, garderobekast, kruk, ladekast, lijsten, nachtkastje, roltafels, rieten manden, salontafel, serveertafels, spiegels, tafelbladen, tv-meubel, videomeubel, vitrinekast, wandmeubel en zitbanken kortom inrichting voor werkplek en woonkamer.Maar ook voor Ook voor meubelonderhoud en onderhoudsprodukten bent u bij de Echo in Veldhoven aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de voormalige Velasques sigarenfabriek voorheen st Anthonis sigaren fabriek aan de provincialeweg 65 te Veldhoven.

We leveren garantie, service tegen een lage prijs in alle provincies zoals: regio Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Groningen, Friesland, Drente, Overijsel, Gelderland, Flevopolder, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland kortom overal in Nederland en België.
Komt u uit Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, 's-Hertogenbosch, Breda, Helmond, Deurne, Mierlo, Geldrop, Veldhoven, Best, Oirschot, Boxtel, Oisterwijk, Veghel, Schijndel, Son en Breugel, Lieshout, Aarle-Rixtel, Stiphout, Nuenen, Asten, Someren, Heeze, Waalre, Valkenswaard, Eersel, Bladel, Bergeyk, Riethoven, Dommelen, Hapert, Duizel, Reuzel, Netersel, Hilvarenbeek kom dan eens langs het is vlakbij altijd een heerlijk kopje Douwe Egberts koffie en met een stuk vers appelgebak.
Maar wat te doen met de oude meubelen ? Die kunt u bij de Echo in Veldhoven inruilen geen gesleur aan de deur bij levering van de nieuwe meubels worden de oude direct meegenomen dat scheelt een hoop rompslomp.
En bovendien krijgt u nog geld voor uw oude meubelen !


Adres: Provincialeweg 65, 5503HB Veldhoven
Telefoonnummer: 0031402536377
Stad: Veldhoven
Route: Provincialeweg 65
Postcode: 5503HB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Meubel Outlet Veldhoven, Eetkamerstoelen Echo Veldhoven, Echo Reusel, Bankstel Echo, Woonaccessoires Veldhoven, Sfeervol Wonen Veldhoven Facebook, Boxspring Veldhoven, Echo lampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sfeervol Wonen.com Sfeervol Wonen.com 156 meter Wat een sfeervolle winkel en wat een leuke meubels en accessoires. Ik had telefonisch...
Recensies
Wij hebben onze meubels bij de Echo gekocht in Veldhoven. Samantha heeft ons super geholpen. Alles samen mee uitgezocht en gekeken wat er bij ons past in huis. Het duurde even voordat we alles in huis hadden maar dat was het helemaal waard! Samantha dankjewel voor het regelen van al onze spullen.
Mooie meubels, goede prijs/kwaliteit
Altijd leuk om bij de Echo te kijken, prima aanbiedingen ook en groot assortiment
Hier kunnen veel meubelzaken een voorbeeld aan nemen, een geweldige service. Een bank gekocht en die had een kraak als je er in ging zitten, deze werd opgehaald en kreeg een reserve bank na twee weken kregen we de bank terug zonder kraak, nogmaals een super service.
hele mooie winkel/ collectie. super geholpen. kom hier zeker nog eens terug.
En weer geslaagd voor nieuw meubilair
Goed geholpen, bij levering veel moesten in de eettafel deze werd netjes omgeruild. Top geregeld dus!!
Erg blij met onze meubels en Chantal bedankt voor de vriendelijke service en meedenken!
Gezellige winkel met kundig personeel en leuke meubelen voor ieders wat wils. Ook qua leverings mogelijkheden een zeer goede service
Mooie zaak, met vakkundige verkopers. Komen al hun afspraken na.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid