facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Drvkkery

De Drvkkery

Info

Cultureel ontmoetingspunt in Middelburg. Hier komen boeken, muziek, kunst, film en nieuwe media samen.



"Boekhandel de Drvkkery is een begrip binnen én buiten Zeeland. Niet voor niets werd de winkel in woord, beeld en geluid uitgeroepen tot beste boekwinkel van Nederland en Vlaanderen. In een huiselijke sfeer komen boeken, muziek, kunst, film, en nieuwe media samen. Ook de culinair hoogstaande brasserie en wekelijkse live-optredens maken van de Drvkkery meer dan een boekhandel alleen."

"Boekhandel de Drvkkery is een begrip binnen én buiten Zeeland. Niet voor niets werd de winkel in woord, beeld en geluid uitgeroepen tot beste boekwinkel van Nederland en Vlaanderen. In een huiselijke sfeer komen boeken, muziek, kunst, film, en nieuwe media samen. Ook de culinair hoogstaande brasserie en wekelijkse live-optredens maken van de Drvkkery meer dan een boekhandel alleen."
Adres: Markt 51, 4331LK Middelburg
Telefoonnummer: 0118886886
ln.grubleddimjirekkurd@pookni
Stad: Middelburg
Route: Markt 51
Postcode: 4331LK


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: de drukkerij middelburg webshop, drukkerij vlissingen, brasserie de drvkkery middelburg, drukkerij middelburg koopzondag, drukkerij middelburg openingstijden, agenda drukkerij middelburg, drukkerij middelburg vacatures, boekhandel middelburg
Recensies
Op donderdagavond serveren zij een koopavond diner, dit was heerlijk & erg verrassend qua smaken!, na het toetje wilden wij graag afrekenen maar dit duurde helaas erg lang.. Verder ontzettend vriendelijk personeel, niets op aan te merken! Het is een prachtige boekhandel waar je rustig rond kan struinen, voor ieder wat wils!
Fantastische winkel. Ik word nergens anders zo hebberig als hier. Mooie pennen, kalenders, boeken en 1000 dingen die ik mooi vind en wel zou willen hebben. Top personeel en super fijn horeca gedeelte.
Als je in Middelburg bent, moet je hier zeker langsgaan. Een geweldig grote boekwinkel met allerlei leuke extra dingen zoals spellen, schrijf- en schoolspullen. En je kunt er heerlijk eten en drinken! Probeer zeker de verse gember-sinasappel thee. Ook lekker zijn de vegetarische kroketten op brood en een veganistische salade van Noedels met cashewnoten en sticky tempeh.
Door familie werd ik uitgenodigd voor de lunch in De Drukkerij. Ik had er wat twijfels bij, een restaurant in een boekwinkel heeft meestal niet zo'n goede keuken. Maar dit geldt niet voor De Drukkerij. Ik heb hier de lekkerste garnalenkroketten ooit gegeten. Heel bijzonder! De vissoep was ook lekker en goed gevuld. De bediening was vriendelijk en attent. Ze zijn wat mij betreft de 5 sterren meer dan waard.
Heel leuk café voor een kop koffie/thee of een heerlijke lunch. De paprika venkel soep was enorm lekker. De biefstuk was ook goed, echter was het wel fijn geweest als er van tevoren gevraagd was hoe wij deze gebakken wilden hebben. Vriendelijk personeel, zeker een aanrader.
Goed verzorgde ruim opgezette boekwinkel. Uitzonderlijk goed voorzien op vrijwel elk gebied. Ook bijzonder veel bordspellen.
Nog nooit zo lekker gegeten in een boekhandel Tip voor donderdag avond Boek is ook een aanrader
Prachtige winkel, wat ingericht als boektopia Kortrijk zonder de zithoekjes. Brasserie was lekker eten
Zalige boekenwinkel, de indeling deed me wat denken aan boektopia in Kortrijk. Minder zithoekjes om te lezen maar het is een boekenwinkel. 's Middags hebben we er gegeten. Het was lekker.
Echt een aanrader voor een bezoek aan middelburg. Enorm aanbod aan boeken, schrijfgerei, muziek, kaarten, gadgets. Kun je rustig een dag besteden. De lunchroom kent een perfecte kaart met aandacht voor plaatselijke leveranciers, originele gerechten en een echt goede prijs -:kwaliteit verhouding. Ook in je eentje voel je je gezien. Fijn personeel. Topbedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid