facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Druivenboer

De Druivenboer

Info

Door jarenlang vele heerlijke zomers in wijnlanden te hebben doorgebracht, is het enthousiasme en waardering voor deze wijnen zo bijzonder geworden dat wij ze graag bij u op de tafel of in de horeca willen brengen.



"De Druivenboer verkoopt uitsluitend flessen met karakter van de beste wijnhuizen overal ter wereld. Wijnen waar we trots op zijn en die we graag met jou willen delen. Een goede wijn komt voort uit vakmanschap en toewijding. Wij importeren onze wijnen rechtstreeks van de wijnboeren en bezoeken ze regelmatig. Onze wijnboeren variëren van eeuwenoude traditionele familiebedrijven tot innovatieve wijnmakers die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Allemaal met een gemeenschappelijke overeenkomst, namelijk dat de wijn met liefde wordt gemaakt, en dat proef je!"
Adres: Octaanstraat 3c, 7463PM Rijssen
Telefoonnummer: +31 (0)6 36 15 61 41
Stad: Rijssen
Route: Octaanstraat 3c
Postcode: 7463PM


Recensies
Heerlijke wijnen, zelf geselecteerd door de eigenaren. De wijnen worden direct ingekocht bij de wijnboeren, dus nette prijzen voor kwalitatieve wijnen. Levering ook snel, dus zeker een aanrader!
Een fantastisch aanbod aan prachtige wijnen die je niet snel ergens anders vindt. Vooral leuk voor speciale gelegenheden of als kadootje rond de feestdagen. Simpele betaling en snelle levering echt een hidden gem!
Heerlijke exclusieve wijnen! Van de betaalbare en lekkereTerraz wijnen, maar ook heerlijke wijnen uit Puglia, Moldavië of Spanje. Mooie wijnhuizen in het assortiment. Snelle levering en klantvriendelijk.
Normaal haal ik mijn champagne direct bij Volleraux, maar dat was dit jaar niet mogelijk. Gelukkig kon ik mijn favo champagne ook bij de Druivenboer online kopen. Goed geprijsd en keurig verzonden en met een persoonlijke noot van de heren. Top zaak!
Ruim aanbod aan verschillende wijnen. Ook even contact gehad via de mail en goede aanbevelingen gekregen. Kon makkelijk afrekenen via Apple Pay. Zeker een aanrader De Druivenboer
Fijne website om door heen te scrollen en de wijn selectie is erg goed. Zeker een aanrader voor de wijnliefhebbers. Vriendelijke medewerkers!
Aanrader! Goede selectie wijnen en hele mooie en makkelijke website! Super vriendelijk geholpen toen ik langs mocht komen
Heerlijke wijnen voor een prima prijs. De service is persoonlijk en de levering snel.
Mooie selectie wijnen en een duidelijke website! Voor elk wat wils!
Top service en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader als je een goede wijn zoekt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid