facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Droomengel

Adres: IJsseldijk 63, 8196KC Apeldoorn
Telefoonnummer: +31 570 56 45 54
Stad: Apeldoorn
Route: IJsseldijk 63
Postcode: 8196KC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
臺荷居 Taiho Lodge 臺荷居 Taiho Lodge 17 km Vertaald door Google De locatie is gunstig en het pension wordt gebruikt voor radiale...
Centrum-Mariastraat-Apeldoorn B&B Centrum-Mariastraat-Apeldoorn B&B 17 km “Oranjeloo”, inderdaad, dat was het in 2014 als trainingsoord van Louis van Gaal en z...
Recensies
Ons verblijf is helaas toch een erg negatieve ervaring geweest aangezien de slaapkamers op begane grond heel erg vochtig en muf zijn. Bij binnenkomst meteen een muur van muffe lucht, eenmaal boven heb je daar geen last van. Onbegrijpelijk dat dat door niemand beschreven wordt in alle recensies die ik heb gelezen op allerlei sites waar deze accommodatie wordt aangeboden. Tevens is het terras aan de tuin-kant te bereiken door een eind te lopen langs de dijk, dan stijl naar beneden door knie hoog gras en een trieste aanblik als je daar dan eenmaal bent. Te vies om plaats te nemen op de lounge set, kussens zaten onder de pissebedden, spinnenwebben op de bbq…. erg jammer want wij hadden gerekend op een bruikbaar terras. Vandaar dat de droomengel maar 2 sterren krijgt.
Ons verblijf in De Droomengel, was helaas niet helemaal wat wij ervan verwacht hadden. Op de site zag het er allemaal prachtig uit. Eenmaal binnen in de slaapkamer met de dubbele douche, was het erg vochtig en klam, de handdoeken droogde ook niet binnen in die ruimte. Het beddengoed was ook klam en heel oncomfortabel om in te slapen. Erg koud en vochtig. De BBQ bij het verblijf was ook niet handig, je moet de drukke weg langs, dan afdalen naar beneden, bij een onverzorgde plek, wat niet uitnodigen om te zitten. De woonkamer met keuken boven was wel prima, geen vocht probleem. Aan de gastvrouw gemeld, maar die wuifde het weg en het vochtprobleem had ze nog nooit over gehoord. En zei als laatste dat ze voorlopig toch al volgeboekt zat. Met een arrogantie, van het zal wel. Jammer, wij komen in ieder geval niet meer terug. Wel in deze omgeving het er prachtig!
Schitterend gelegen en verbouwde bijwoning. Mooi uitzicht over de IJssel en naar de windmolen vanuit woonkamer. Goed geoutilleerde keuken. Twee prachtige slaapkamers met douches.
Heerlijke overnachtingsplek, leuke kamers en het woongedeelte met keuken is ook super. Uitzicht op de IJssel en een geweldige omgeving.
Dit is een echte aanrader!! Mooi en pittoresk gelegen aan de IJssel. Aardige eigenaren, hebben ons hartelijk ontvangen! Leuk huisje en je kan van alles doen in de buurt. Zeker de moeite waard!!!
Heerlijk gastenverblijf alles aanwezig. Gastvrije gastvrouw. Info omgeving goede uitvalsbasis voor dagtochten auto en fietsen
Heerlijk in de dijk weggekropen. Een plek om tot rust te komen. Deventer in de buurt maar ook volop natuur in de buurt. Heerlijk om te wandelen of te fiesten.
Geweldige plek met prachtige kamers en natuurlijk een geweldige gastvrouw die alles tot in de puntjes perfect regelt. Heerlijk genoten van deze plek!
Hele fijne, mooie en rustige plek! Je zit dicht bij Deventer maar kunt ook gemakkelijk de natuur opzoeken. Bedankt voor de gastvrijheid!
Erg leuke mensen en een goed verblijf met een mooi uitzicht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid