facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Driehoek

De Driehoek

Info

Café Restaurant en Biljart De Driehoek
Een hapje eten in ons restaurant of gezellig borrelen in ons café

U bent van harte welkom!

Adres: Lievelderweg 2, 7131 MC Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544-371408
Stad: Lichtenvoorde
Route: Lievelderweg 2
Postcode: 7131 MC



op zoek naar gerelateerd: Paasbrunch Lichtenvoorde, Bowlen Lichtenvoorde, Kerst Lichtenvoorde, LEO Lichtenvoorde, Lichtenvoorde pizzeria, Koffie to go Lichtenvoorde, Sushi Lichtenvoorde, Pubquiz Lichtenvoorde
Recensies
Lekker eten, ruime porties, veel keuze, vlotte bediening en vriendelijke gastvrouwen. Top tent!
Altijd heerlijk eten. Goede bediening.
Een Heerlijk restaurant. Geen poespas, gewoon heel goed eten en zeer vriendelijke bediening. Biefstuk en entrecote is van topkwaliteit. Een aanrader als goed eten belangrijker is dan dure aankleding. Aanrader voor gezinnen met kinderen. Kindvriendelijkheid: Er is speelgoed aanwezig dus kinderen kunnen zich tussen de gangen door goed vermaken.
Top eten vaste stekkie voor een lekkere hap en snelle bediening
Mooie lokatie. Zeer vriendelijk personeel, met name het meisje met de rode krullen en ook Stein willen wij zeker niet vergeten zonder de anderen tekort te doen. Wij hebben begrepen dat hij tijdelijk bij jullie werkt en de studie weer wil oppakken. Heeft ZEKER aanleg en een perfecte uitstraling. Eten was goed. Bedden redelijk, wel erg laag. S'avonds lekkere hapjes en royaal met het verstrekken van drankjes.
Geweldig restaurant waar een biefstuk ook van de haas komt!!Enn een prachtige biljartzaal met 4 perfecte biljarts.Last but not least fijne gastvrouw en heer .
Het eten was heerlijk.En er was voldoende van alles.Je gaat er niet met een honger gevoel weg. Een aanrader.
Helaas geen beoordeling. Zou op maandag geopend zijn, was gesloten. Hou je website up to date. Gelukkig was er in het centrum wel gelegenheid om te eten.
Ben je op de fiets op reis en je komt toevallig in Lichtenvoorde en je wil een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit hebben, dan zul je zeker op dit adres niet bedrogen uitkomen. Sympathieke bediening en voortreffelijk eten.
Prima gelegenheid voor biljarten en een hapje en drankje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid