facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Drie Morgen

De Drie Morgen

Info

Boerencamping, minicamping, Zoetermeer, Voorweg, rust, ruimte, recreatie, Snowworld, Henk en Ria, Ron en Edith .

Geschiedenis

Onze boerderij waarop de camping is gevestigd was van oorsprong een gemengd bedrijf. Vanaf 1980 is het een akkerbouwbedrijf. Er worden aardappelen, graan en suikerbieten geteeld.
In onze boerderijwinkel verkopen we aardappelen, maar ook verschillende groenten, fruit, kaas, eieren, sappen en honing.

Adres: Voorweg 155, 2716 NJ Zoetermeer
Telefoonnummer: 0793515107
Stad: Zoetermeer
Route: Voorweg 155
Postcode: 2716 NJ



op zoek naar gerelateerd: Plattegrond camping De Drie Morgen, De Drie Morgen Spijkerboor, Leidschendamseweg 3 Zoetermeer, Plattegrond De Drie Morgen, Camping Nootdorp, Camping Den Haag, Camping Pijnacker, Camping Rijswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Drie Morgen De Drie Morgen 73 meter Terrein wordt nog aangewerkt omdat ze net verhuisd zijn maar ziet er nu al goed uit. ...
Stadsboerderij Het Buitenbeest Stadsboerderij Het Buitenbeest 2 km Leuk voor de kinderen. Binnen en buiten spelen en een kinderboerderij. Zeker in de zo...
Stadsboerderij de Balijhoeve Stadsboerderij de Balijhoeve 3 km Een leuke stads kinderboerderij in Zoetermeer. Leuk voor de kinderen die daarna nog h...
Recensies
Mooie camping, lekker ruim trekkersveld, goed en schoon sanitair, lekker douche zonder muntje, gastvrije ontvangst. De camping is nog vrij nieuw 4 jaar en kan wel wat meer sfeer gebruiken.
Jonge camping hierdoor nog weinig schaduw. Ruime plekken en centrale ligging van meerdere plaatsen en zelfs op fiets afstand van het strand. Vriendelijke ontvangst , net sanitair en alles aanwezig voor een verblijf met de camper.
Heel vriendelijke ontvangst. Buitengewoon goede en schone sanitaire inrichting zonder muntjes. Veel ruimte en goed wifi. Uitzicht op het jonge, nabijgelegen natuurgebied met velen vogels en rustig. Met de fiets is Zoetermeer voor boodschappen goed bereikbaar. Een goede plaats ook om Den Haag te bezoeken. Kort: Een aanrader Geschiktheid voor honden: Fijne wandelmogelijkheden in het omliggende natuurgebied.
Mooie, schone en autoluwe camping , hij is weids en ruim, je kan alle kanten opkijken, het grenst aan water en midden in natuurparken ! Zoetermeer is een mooie stad en Delft is prima met de fiets te bereiken! De camping ligt mooi centraal tussen leiden en den Haag ! Rotterdam ligt op een half uurtje rijden met de auto weg .
Keurig sanitair, wasmachines, mooie plekken voor campers en caravans, begroeiing in opbouw, vriendelijke uitbaters en op vrijdag een heerlijke foodtruck met patat stoofvlees of hete kip. Heel stil voor een camperplek in het hart van de Randstad.
Camping waar we nu zijn, door de vele regen was het terrein erg drassig geworden. Nu droogt het weer op door de zon. Plaatsen zijn ruim, met electra en een wateraansluiting. Speeltuin: Leuk voor de kinderen en vele trapauto's Toiletten: Gewoon goed en netjes Geschiktheid voor honden: Mogen aan de lijn mee Picknickgebied: Ruimte genoeg 8
Mooi gebied met wandelpaden. Altijd vrij druk met fietsers, wandelaars en skylers. Er is een camping en ze zijn nog steeds bezig het gebied te bewerken. Door de drukte wordt het qua vogels wel steeds minder. Vorig jaar blauwe kiekendief en veel grutto,s en kluten. Parkeerplek is er genoeg.
Dagje snowworld en daarna overnachten bij de Drie Morgen. Wat een rust. Toiletgebouw super schoon. Vriendelijke eigenaren. Buiten openingstijden kun je gewoon terrein oprijden,plekje zoeken en betalen als je weer weg gaat.
Leuk ruim natuurgebied met kleine camping. Leuk voor vogelaars of om gewoon van de natuur te genieten. Jammer dat er weinig bankjes staan.
Mooie ruime plaatsen...je kunt er mooi fietsen....mooie natuurgebieden in de omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid