facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Drie Dorpen, hotel & partycentrum

De Drie Dorpen, hotel & partycentrum

Geschiedenis

Een feest vieren met vrienden en familie? Een bedrijfsfeest organiseren? Of bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor een congres, lezing of vergadering? Bij hotel- partycentrum De Drie Dorpen is het allemaal mogelijk!
Ook op uw trouwdag moet alles perfect in orde zijn. U wilt een onvergetelijke dag waar u samen met een warm gevoel aan terug denkt en die uw gasten niet snel zullen vergeten. Wij hebben de ervaring in huis om uw bruiloftsfeest te verzorgen naar uw wensen en ideeën.

Adres: Cannenburgerweg 51, 1244RG Ankeveen
Telefoonnummer: 0356561187
Stad: Ankeveen
Route: Cannenburgerweg 51
Postcode: 1244RG



op zoek naar gerelateerd: Fietsarrangement Gooi, Fietsvakantie Gooi
Recensies
Leuke sympathieke dorpslocatie om bijvoorbeeld een feest te organiseren voor ouderen. Het ademt oude tijden met de bijbehorende hapjes. De verschillende rondes voor taart koffie, broodjes en hapjes worden wel wat snel afgedraaid voor mensen die wat meer tijd nodig hebben.
We zijn op het afgelopen zaterdag op het verjaardagsfeestje van Phia Vogel geweest. Was erg gezellig en heel goed verzorgd. Koffie en taart was heerlijk en de hapjes erna ook.
Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel en goede bediening. Activiteiten in de buurt: Mooi wandelgebied.
Bedrijfsfeestje voor Sint. De zaal is wat gedateerd maar voldoet nog prima. Eten en drinken is goed verzorgt.
Gezellig hotel gelegen op een rustige gunstige plaats. Ook geschikt voor uw feesten en partijen. Elke 1e zondag van de maand houden ze en Jam sessie. Zeer gezellig en goede muziek Service: 5/5
Prima vertoeven daar in het mooie Ankeveen. Goede keuken en gastvrij. Prima parkeermogelijkheden en ook geschikt aansteekpunt voor touringcarbedrijven voor een koffietafel, lunch of diner. Doe maar eens een rondrit met gids in de bijzondere Vechtstreek.
Een heel gezellig gemoedelijk hotelletje. Keurige ruime kamers. Twee kamers naast elkaar wat zeer prettig was en hoefden we niet te vragen. De eigenaren hebben erg hun best gedaan om ons te verwennen. Ontbijt en diner waren heerlijk. De omgeving van het hotel is lekker rustig met vele mogelijkheden om de omgeving, per fiets, te verkennen. De natuur biedt van alles, bos, water, veel vrije natuur, prachtig. We hebben genoten.
Geattendeerd op een krantenartikel in de plaatselijke courant waren mijn echtgenote en ik 2 nachten bij jullie te gast en onze verwachtingen waren vooraf hoog gespannen. 100 % zijn die waar gemaakt; de gastvrijheid , de kamer , het voortreffelijke ont bijt en het smakelijk 3-gangendiner waren meer dan prima. Voeg daarbij de beschikbaarheid van de vele fietsroutes van de pracht omgeving, waardoor een herhaling van zo'n mini-vakantie er dik inzit.
Al meerdere keren heb ik mogen verblijven in dit hotel en ik heb het er altijd erg goed naar mijn zin gehad. De mensen van het hotel staan altijd voor je klaar en bedienen je met een warme glimlach. Van de eerdere reviews begrijp ik niets aangaande het mindere eten: in het hotel kun je heerlijk, uitgebreid eten en de hoeveelheid kan niet zuinig genoemd worden. Kortom: geweldig fijn, gezellig en schoon hotel. Absolute aanrader!!
Super verblijf gehad, lekker gegeten. Perfecte uitvalsbasis voor te fietsen of te wandelen. Niets is te veel voor de gastvrouw.Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid