facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Donk Ministries

De Donk Ministries

Info

Vernieuwingsbeweging Alblasserwaard

Geschiedenis

Wij geloven dat we elkaar mogen helpen, dat we gezamenlijk onze reis door het leven mogen maken. Maar bovenal geloven wij in God die voor ons allen een mooi leven in petto heeft. Wij geloven dat Jezus Koning is en dat wij door de Heilige Geest worden getroost, geleid en geheeld.

We strekken er ons naar uit om mensen vrij te zetten van belemmeringen, om mensen door hun strijd heen te helpen en om handvaten in hun leven te bieden. Dit kunnen we alleen maar doen op basis van vertrouwen, wederzijds respect en door liefde voor elkaar.

Uiteraard is ieder leven anders en steken we altijd anders in elkaar. Maar als richtlijn in onze bediening volgen we altijd een bepaalde weg:

-Vernieuwing van het denken:
Wanneer een leven beschadigd is geraakt door omstandigheden zal Jezus ons vernieuwen door de kracht van het kruis. De genade die ons is geschonken zal zichtbaar kunnen worden in ons leven. Door ingesleten gedragspatronen zullen we moeite hebben met de vernieuwing van ons hart. Ons denken heeft namelijk een heel ander perspectief gecreëerd dan wat God voor ons in gedachten heeft. Het is goed om elkaar hierin te steunen en samen met de Heilige Geest hier een nieuw denkpatroon te ontwikkelen.

- Vrijzetten:
Ons leven in Christus wordt gekenmerkt door overgave. Wanneer je vastloopt en continue strijd ervaart in je leven kan het heel moeilijk zijn om tot overgave te komen. We willen je hulp bieden om uit deze strijd te kunnen komen door de kracht van het kruis. Onbeleden zonden, geestelijke banden, demonische bezetting of ziekte kunnen de mens behoorlijk dwars zitten. Wij geloven dat Christus Koning en heerser is in de wereld en dat wij gaven hebben ontvangen om onszelf en anderen vrij te zetten door bevrijding, genezing en geloof.

- Identiteit:
Hoe zie je God, Hoe ziet God jou? Hoe sta je in je levenswandel? Het zijn niet altijd makkelijke vragen maar wij geloven dat iedereen een geliefd kind van De Vader is. Daar mag je van genieten zoals De Vader van Zijn kind geniet. Je hebt goddelijk DNA en stamt af van Adam, die die in de Bijbel wordt genoemd als eerste zoon van God. Daarom mag je leren dat God van je houdt en je ziet als Zijn kind waar Hij trots op is.



"Revivalbeweging Alblasserwaard"
Adres: Spindermolen 44D, 3371RN Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0612899459
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Spindermolen 44D
Postcode: 3371RN



op zoek naar gerelateerd: The Change Hardinxveld, De Donk Brandwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Shaare Zedek Stichting Shaare Zedek 662 meter Shaare Zedek wil vanuit Nederland meer bekendheid geven aan het Shaare Zedek Ziekenhu...
Operation Market 2019 Re-enactment - NL Operation Market 2019 Re-enactment - NL 863 meter Operation Market Garden 2019 - 75 jaar – Wij als re-renactors hebben de handen ineen ...
Gereformeerde kerk Boven-Hardinxveld Gereformeerde kerk Boven-Hardinxveld 3 km Gereformeerde kerk van Boven-Hardinxveld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid