facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Donjon Meubelen Eindhoven

De Donjon Meubelen Eindhoven

Info

De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is dé interieurspecialist uit de regio Eindhoven. Wij onderscheiden ons niet alleen door een fraaie collectie (merk) meubelen maar ook door het bieden van een extra meerwaarde in persoonlijk advies.

Geschiedenis

De collectie meubelen van de Donjon staat voor eigenzinnige design meubelen. De Donjon meubelcollectie bestaat onder andere uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamermeubelen, vloerkleden, wandmeubels, tv kasten. Deze collectie design meubelen van de Donjon Woonburcht (Eindhoven) is samengesteld door middel van diverse binnen- en buitenlandse kwaliteitsmerken. Onder andere: Leolux, RolfBenz, Movani, Jori, de Sede, Gelderland, Montis en vele andere topmerken.



"De Donjon op het meubelplein Ekkersrijt is dé woonwinkel uit de regio Eindhoven. De collectie van de Donjon staat voor eigenzinnige designmeubelen met merken waar we al generaties lang mee samenwerken. De Donjon meubelcollectie bestaat onder andere uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamermeubelen, vloerkleden, kasten en tv-meubels. De meubelzaak is ingedeeld in 7 afdelingen van elk minstens 600 vierkante meters samengesteld door middel van diverse binnen- en buitenlandse kwaliteitsmerken. Onder andere: Leolux Selectstore, Rolf Benz Experience Center, Natuzzi Italia store, MOVANI, de Modernen bestaande uit o.a. Spectral, Luxaflex, Jori, de Sede, Gelderland, Harvink, Label, Pode, Eyye, Kettnaker, Pastoe en vele andere."
Adres: Ekkersrijt 4001 (nabij Eindhoven), 5692 DB Son en Breugel
Telefoonnummer: 0499 - 49 05 05
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 4001 (nabij Eindhoven)
Postcode: 5692 DB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Donjon showroommodellen, Design meubel outlet Eindhoven, Leolux Eindhoven, Outlet meubels Eindhoven, Donjon fauteuil, Donjon kasteel, Industriële meubels Eindhoven, Movani Outlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IKEA IKEA 289 meter Prima winkel. Assortiment restaurant bedroevend. Maaltijden goedkoop, maar smakeloos....
Lederland Eindhoven Lederland Eindhoven 360 meter Gisteren een hele mooie hoekbank ontvangen van Lederland. In de winkel goed geholpen ...
Haco wonen en slapen Haco wonen en slapen 373 meter We waren ons al een tijdje aan het verdiepen in een nieuwe bank. Naar dat we al op ve...
Leolux Leolux 401 meter Prachtige bankstellen en tafels met stoelen, topkwaliteit
Sijben Wooncenter Sijben Wooncenter 523 meter Mooie winkel met een goed product. Niet goed geholpen, ondeskundige verkoopster, niet...
Mega-Trade Meubels Mega-Trade Meubels 2 km Hele aardige, vriendelijke mensen. Ze hebben erg mooie spullen. We zijn fijn geholpen...
Gräper Automotive Gräper Automotive 77 km Enkele maanden geleden heb ik contact opgenomen met Gräper Automotive. Ik heb toen mi...
Recensies
Fijn ontvangst, goed advies en duidelijk uitleg mbt de mogelijkheden van de Hasta kast. Bezorging komst keurig aangemeld, aardige nette bezorgers die de kast in elkaar hebben gezet. Afvalresten worden keurig gescheiden meegenomen. Mocht je uit zijn op nieuwe meubels, ga dan zeker even bij Donjon langs.
In februari onze nieuwe eetkamerstoelen besteld die rond de aangekondigde levertijd van 12 weken bezorgd werden. Goede service en flexibiliteit bij overleg over het tijdstip van levering. Wij zijn heel tevreden.
Top bedrijf, kijkt niet of je showroomstoelen of gloednieuwe koopt. Ik deed het eerste en kocht een set Kaboom eetstoelen die bij Donjon in de showroom hadden gestaan. Dezelfde week nog bezorgd door een supervriendelijke man die de stoeltjes een voor een in de originele verpakking en met echtheidscertificaat erop in ons huis zette. Zeer tevreden door deze rappe service en ook nog een fors lagere prijs, zo tevreden dat Donjon in mijn favorieten staat voor een volgende interieuraanschaf.
De levertijd was langer dan aangegeven. Ik moest eerst zelf informeren wanneer de levering zou plaatsvinden. Bij de aflevering bleken de viltdoppen onder de stoelpoten niet aanwezig wel besteld en betaald. Hierover gebeld, zou worden teruggebeld, maar nog geen reactie tot dusverre.
Geweldige service, onze recliner was na vele jaren stuk gegaan, maar Angelique heeft ons in no time het reserve onderdeel geleverd, en het kon nog bezorgd worden ook! Kortom dit is een plek waar we ook onze volgende bank willen kopen.
"De Donjon-mensen" doen wat ze beloven: van advies tot verkoop en het logistieke proces. Alles is tip-top in orde voor een faire prijs.
Zeer tevreden over de manier van ontvangst tot aan de aflevering. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe stoel en bank van Bretz.
de deal was snel gesloten. hele goede service. tussentijdse communicatie of levertijd nog volgens planning loopt was fijn geweest.
Bank gekocht. Wij alsnog de verkeerde stof gekozen. Dat was schrikken. Nu Goed advies en goede hulp om dit weer op te lossen.
Mooie Leolux fauteuil Loyd gekocht bij de Donjon. Nadat de stoel is geleverd valt op dat er een fabricagefout in zit. De Leolux fauteuil heeft de fabriek verlaten zonder een kwaliteitscontrole. Donjon heeft contact met Leolux en zegt dat reparatie ivm vakantie fabriekssluiting ergens in september zal zijn. Leolux zal dan een specialist sturen en kijken of de fauteuil ter plekke kan worden gerepareerd of wordt opgehaald voor reparatie in de fabriek. Omdat dit te lang gaat duren heeft Donjon opnieuw contact met Leolux en geeft aan de stoel zelf te komen ophalen en direct naar de Leolux fabriek te brengen. De week erop wordt door Donjon de fauteuil Loyd gereparreerd afgeleverd zoals bedoeld. Wij zijn zeer content dat Donjon hier de verantwoordelijkheid in heeft genomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid