facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Dondersteen

De Dondersteen

Info

De Dondersteen Spellenspeciaalzaak in Hengelo(Twente) verkoopt bordspellen, houten speelgoed, puzzels en educatieve materialen.



"Naast de grootste en leukste spellenwinkel van de regio alle leeftijden is het onze missie om kinderen weer aan het lezen te krijgen. En dat lukt! Met de mooiste kinderboeken collectie van Twente.Ook hebben we een grote en diverse collectie goed speelgoed voor binnen en buiten en puzzels."
Adres: Wemenstraat 18, 7551EX Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0742595030
ln.neetsrednod-ed@ofni
Stad: Hengelo
Route: Wemenstraat 18
Postcode: 7551EX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: de dondersteen facebook, laq dondersteen, dondersteen agenda, dondersteen herkomst, spellenwinkel enschede, dondersteen etymologie, sebastiaan dondersteen, dondersteen puzzelwoord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
InterToys Hengelo Centrum InterToys Hengelo Centrum 221 meter Hartstikke slechte hulp dit kan toch niet man
Spellenrijk Spellenrijk 2 km 1 van mijn favoriete winkels, ni alleen hebben ze de beste spullen voor mijn hobby's ...
Intertoys Borne Intertoys Borne 3 km Ontzettend vriendelijk te woord gestaan aan telefoon Bestelling vanmiddag al opgehaal...
Recensies
Super vriendelijk personeel, veel spellen om te proberen en een ruim assortiment aan leuke spellen voor alle leeftijden. Perfect als je een cadeau zoekt.
Volgens mij is voor de mensen die hier werken niks te gek. Er is enorm tijd genomen om mij van goede informatie te voorzien, zelfs toen duidelijk werd dat ik waarschijnlijk niet meteen iets ging kopen omdat de speleditie van mijn voorkeur niet op voorraad was net zoals met dat spel op veel andere plekken in Nederland het geval was trouwens: allerlei aanwezige spel varianten, merchandise en accesoires werden laten zien, waarna ook uitgebreid uitgelegd werd hoe ik later in de week mogelijk toch mijn spel kon bestellen. Eenmaal thuis in Utrecht ben ik telefonisch geholpen met vragen waar Reddit me niet eens mee kon helpen. Het enthousiasme droop er vanaf en ik heb 100% het gevoel dat ik geholpen ben door mensen die echt oprecht het beste voor me willen. Ik woon niet in de buurt maar ga hier voortaan wel mn spellen bestellen!
Een unieke spelletjes winkel met voor ieder wat wils. Pokemon ruil en speelavonden spelletjes kan je er de hele dag spelen. Ze kunnen er je alles over vertellen zodat je tevreden de winkel uit loopt en gegarandeerd terug komt. Zeer lieve eigenaar en lief personeel met passie voor spelletjes.
Had er nog nooit van gehoord of wat besteld. Zojuist mijn eerste bestelling binnengekregen en dik tevreden. Ook zeer leuk verpakt in cadeaupapier al was het een cadeautje voor mezelf Zou zo weer iets bestellen daar.
Beste speelgoedwinkel in Hengelo en omgeving! Heeft veel aanbod en kennis mbt spellen voor jong en oud. Hier worden ook leuke events georganiseerd!
Een spellen winkel met veel keuze en vriendelijk personeel. Zij hebben kennis en helpen je zoeken naar het beste spel wat bij jou past.
Leuke winkel. Medewerker/eigenaar wil ook graag goed advies geven wat past bij de persoon speler en heeft liefde voor het vak
Ze weten alles van spellen, hebben veel en altijd ruimte om uit te proberen in de winkel. Ze weten ook goed welk spel bij je past.
Erg leuke winkel met ontzettend veel keuze in spellen. Winkelmedewerkers zijn heel vriendelijk en kundig in hun werk. Voor spel uitleg hebben ze altijd wel geduld. Elke 1e zaterdag van de maand een spellen avond. Zo kun je nieuwe spellen uitproberen. Was weer erg gezellig!
Zeer goed geholpen bij mijn zoektocht naar een spel dat aan een aantal specifieke eisen moest voldoen. Verschillende opties gekregen met een heldere uitleg over hoe de spellen werken zodat ik op basis daarvan een keuze kon maken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid