facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Dierensleutel

De Dierensleutel

Info

De Dierensleutel is er om u te helpen met gedrag en gezondheidsproblemen van uw dier, maar ook om uw dier beter te leren kennen, dmv intuïtief communiceren met dieren.



"Voeding, snacks, supplementen en meer voor uw dier. Bestel de beste producten en voeding van de dierenarts bij de Dierapotheker. Levering rechtstreeks uit de dierenkliniek. Heeft u vragen? Bel of e-mail ons veterinaire team."
Adres:
Stad: Horst


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toneshed Recording Studio Toneshed Recording Studio 472 meter Top studio met top faciliteiten! Voor gitaristen zijn er trouwens ook veel top amps a...
Puur op Groeien Puur op Groeien 1 km Wij zijn een groep professionals die met passie baby's, kinderen, jongeren en opvoede...
Geen Signaal / Beeld Geen Signaal / Beeld 1 km Geen beeld meer op je tv of slecht signaal ? Mis je een of meerdere zenders ? Blokken...
Masaż i refleksoterapia Horst Masaż i refleksoterapia Horst 1 km Profesjonalny masaż leczniczy, refleksoterapia i Reiki.
Ik Leer Leren Horst - Inge Verheijen Coaching Ik Leer Leren Horst - Inge Verheijen Coachin... 1 km Lukt het leren niet? Heeft uw kind last van boosheid? Ik help u en uw kind graag.
Schilderwerken L van der Ven Schilderwerken L van der Ven 2 km Een ware vakman
Ammerlaan Construction B.V. Ammerlaan Construction B.V. 2 km With over 65 years of experience, we build innovative greenhouse construction project...
Prevent4All Prevent4All 2 km Prevent4All ontzorgt uw bedrijf tav de door de wet verplichte Risico Inventarisatie &...
Po polsku w NL Po polsku w NL 9 km Tłumaczę i piszę wszelkie pisma. Pomagam załatwić wszelkie sprawy w Holandii - online...
Recensies
Advies gevraagd over voeding voor de kat die veel te mager wordt. Er is ruim de tijd genomen om naar me te luisteren, meegedacht, duidelijke antwoorden en als service nog een mail met extra advies aanvulling!
Ik ben vaste klant, althans tot vandaag. Ik blijk de verkeerde treats te hebben besteld en door ernstige ziekte en ziekenhuisopname hier geen erg in gehad. De zakjes Trovet zijn luchtdicht verpakt en in de kast gezet. Nu ik weer thuis ben gevraagd of ik ze mag opruilen. Géén geld terug maar opruilen. Nee hoor, dat doen ze niet. Afijn, voortaan elders alles voor mijn teckel kopen, en deze dure zakken treats naar het asiel.
Bijzonder dat jullie retourkosten rekenen voor een antwoordnummer. Dit heb ik eerder nooit meegemaakt. Dank voor je excuses, echter vind ik de excuses in dit geval erg ongeloofwaardig en getuigen van weinig sympathie. U als 'Dierapotheker' zijnde had moeten begrijpen dat wij niet 2,5 week kunnen wachten op de levering van voer en medicijnen voor onze hond en wij daarom genoodzaakt waren elders te bestellen. Jammer dat wij alsnog om en nabij €5,- betalen voor een 'vertraagde levering' waar wij niets aan hebben gehad. U heeft geen recht deze kosten op ons te verhalen. Dit is dan ook de laatste keer dat wij bij u hebben besteld.
Levering verloopt uitermate slordig. Het bedrijf geeft aan de leverancier het beste te vinden passen bij hun diensten en wil geen andere keuzes te bieden, terwijl de kwaliteit per bezorgdienst in elke andere regio anders is. Dan blijft er geen andere keuze dan de bezorger en diens gedrag als direct verlengde te zien van het bedrijf. Klantenservice is hooghartig en onaangenaam in de communicatie zonder een greintje begrip te tonen. We gaan op zoek naar een andere leverancier.
Super klanten service, zijn altijd oplossings gericht en helpen graag. Denken met je dier en jou mee. Bestellen hier maandelijks vet concept vlees, shampoo, tandpasts en paardenvet in bulk en zijn blij dat dit verkocht wordt hier omdat er anders moeilijk aan te komen is voor onze hond met allergieen.
Invullen van de bestellijst ging niet helemaal goed. Werd daarna gebeld door een medewerker die het eea heeft aangepast. Alle artikelen waren binnen 24 uur op het bezorgadres. CHAPEAU!! Dank voor de service en de snelle levering!!
Goed te woord heel erg netjes
Snel geregeld en snel geleverd,meer kan ik er niet van zeggen,super tevreden dus
Dieetvoer besteld, was op voorraad stond erbij. Pas vier dagen later bevestigingsmail van mijn order gekregen en nu nog zes dagen wachten voordat het waarschijnlijk gestuurd kan worden. Dit kan echt niet als jullie een service zijn voor dieren die van jullie producten afhankelijk zijn, dan moet er beter gecommuniceerd worden aan de voorkant jongens... Edit: na mijn klacht is een deel van de bestelling toch verzonden. Bedankt hiervoor!
snelle levering en niet duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid