facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Dierenarts Kennemerlaan

De Dierenarts Kennemerlaan

Info

Balie geopend en telefonisch bereikbaar van 8:30 - 19:00.

Consult overdag op afspraak

Inloopspreekuur 18.00 - 19:00.

Gratis parkeren



Geschiedenis

Gezond verstand van dieren met oog voor detail.

Adres: Kennemerlaan 57, 1972 EH IJmuiden
Telefoonnummer: 0255 516211
Stad: IJmuiden
Route: Kennemerlaan 57
Postcode: 1972 EH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Velserbroek, Ranzijn Dierenarts, Dierenarts Haarlem, AniCura IJmuiden, Brand dierenarts, Weekenddienst dierenarts, Dienstdoende dierenarts, Goedkoopste dierenarts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Witgoed Ijmuiden Witgoed Ijmuiden 787 meter Bedrijf komt zijn afspraken niet reageert nergens op
Recensies
Heel betrokken goed advies en fijn hoe het de laatste jaren geregeld is met de vaste afspraken
Heel vriendelijk en kundige dierenarts, wij zijn al 18 jaar klant met al onze katten
Blijkbaar is geld en tijd zeer kostbaar bij hun? Mijn kater werkt helaas niet mee dus kan ik niet vertrekken. Dat is jammer, want verplaatsen of annuleren zou ik extra kosten moeten betalen. Dus moet ik gedwongen nu mijn kater martelen om hem erin te krijgen?.. beetje krom dit..
Fijne dierenartsen die goede zorg leveren en aandacht hebben voor de dieren. Assistente aan de telefoon komt niet altijd even vriendelijk over.
Fijne dieren arts die het beste voor jouw en je beestje voor heb... niet altijd even goedkoop mja he dat is geen enkele dierenarts.. Maar Kan hem zeker weten aanraden top mensen die verstand van hun vak hebben vooral met dit monster en ze dikke oor
Altijd goed geholpen, ze zijn ontzettend begaan met de dieren maar ook met de eigenaren van de dieren. Ik ben uiterste tevreden.
Ik wil graag een eerlijke review schrijven. Wij zitten al jaren bij deze dierenarts. Toen we hier kwamen zat er een dierenarts die veel foute maakte. Daarna kwam dierenarts Brand er in, en wat een topper is dat zeg! Zeer betrokken. Zo veel liefde voor de dieren. Heeft echt hart voor de dieren. Zo een onwijs lieve man is dat. Helaas zagen we Brand steeds minder en hebben we daarna een zeer slechte ervaring gehad met iemand anders. Deze probeerde een korst bij onze hond open te maken met een tondeuse. Ze zat tegen het plafond van de pijn! Het was werkelijk hartverscheurend! Het was zo een traumatische ervaring dat we hierna niet meer terug zijn gegaan. Er zijn ook echt wel andere goede dierenartsen aanwezig maar vooral Brand was ons favoriet!
Neemt alle tijd voor je. Zeer kundig en heel vriendelijk voor de patiënten.
Ik kwam hier met oude hond en ik dacht dat ik moet haar inslapen. Week later door de medicijnen die ik krijg en goede uitleg wat was aan de hand mijn hond is volledig hersteld. Dit is zeker de beste dierenarts in de regio!
Ze nemen de tijd voor je Alles wordt duidelijk uitgelegd Zeer vriendelijke arts en assistent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid