facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Dierenarts

De Dierenarts

Info


Geschiedenis

Maandag t/m vrijdag van 9.00-17.30u geopend, lunchpauze 12.00u-13.00u.
Dinsdag en donderdag avondspreekuur van 19.00-20.00u
Alles op afspraak.

Adres: Rooseveltweg 371, 6707 GP Wageningen
Telefoonnummer: 0317-415644
Stad: Wageningen
Route: Rooseveltweg 371
Postcode: 6707 GP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Weekenddienst Dierenarts Wageningen, Nachttarief dierenarts, De Klomp Dierenartsen, Dierenarts Renswoude, Veenendaal dierenarts, Dierenarts de Linge, Dierenarts Maurik, Dierenarts Ederveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AgroCares Україна AgroCares Україна 1 km Vertaald door Google Geweldig teamwerk Origineel Great team work
Lian Angelino Lian Angelino 1 km Lian biedt een luisterend oor en advies waar nodig!
BRAIN-studie BRAIN-studie 1 km Tijdens de BRAIN-studie hopen we te ontdekken hoe voeding ADHD kan veroorzaken en hoe...
Dierenkliniek Kortenoord Dierenkliniek Kortenoord 2 km Met veel zorg en liefde is onze fantastische stoere hond Smart geholpen in haar laats...
Inez Zorg Inez Zorg 6 km Inez Zorg is een flexibele en transparante thuiszorgorganisatie waarbij de zorg voor ...
Recensies
Zijn bij Sandra terecht gekomen met onze mops die acute lymfeklierkanker bleek te hebben. Zij heeft ons fantastisch begeleid ook met onze Franse Bulldog die hernia's had in samenwerking met Jacha Heukels de orthomanuele dierenarts was zij mee samen werkt. Ik rijd liever naar Wageningen omdat Sandra nog echt een hart voor dieren heeft.
Waardeloze manier van met je klanten omgaan. Weinig respectvol in communicatie, niet willen meedenken in oplossingen en erg kortzichtig. Een dierenarts welke als prioriteit geld innen heeft ipv de dieren en klantvriendelijkheid. Ik ga hier nooit meer heen. Edit; het gaat daar niet om het gaat om communicatie en de manier waarop. Moet je zien hoe je op kritiek reageert en niet alleen op deze review.
Het gaat niet om extra kosten, het gaat om de manier van communiceren. En als mensen lezen hoe je op kritiek reageert wanneer mensen je de hemel niet in prijzen hoef ik geen moeite te doen om mijn punt duidelijk te maken aangezien je dat zelf al doet met de agressieve manier van reageren op mensen die kritiek leveren.
Ze hebben het beste voor met je huisdier en ik word er altijd fijn geholpen.
Fijne en vriendelijke dierenarts. Goed telefonisch bereikbaar en altijd een helder advies. Prima locatie op de Rooseveltweg. Top!
Hele fijne, ontspannen en betaalbare dierenarts.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en altijd prima verzorging voor de dieren
Het is klaar. Pietluttige aanleiding om zo uit het niets belachelijk te reageren en na bijna 20 jaar deksel op mijn neus te gooien en niet meer welkom. Kennelijk stelt menselijke relatie v 20j niets voor......bizar.
Denken altijd super fijn met je mee.
Waardeloze dierenarts, geldklopperij, geen aandacht voor de patiënten en binnen 10 minuten sta je weer buiten. Ze beloven dingen die ze niet waar maken en zullen ervoor zorgen dat je weer terug moet komen. en daarnaast zwaar onvriendelijk en onpersoonlijk. Dierenarts doet zelf toezeggingen aan de klant waarvan ze zelf weet dat het strafbaar is en niet mag volgens de wet. Vervolgens neemt ze het de klant kwalijk als die zich beduveld voelt wanneer ze weer terug moet komen na de toezeggingen van de dierenarts zelf. En omdat de dierenarts het zelf te moeilijk vind haar ongelijk toe te geven laat ze het de assistente oplossen en fungeren als brievenbus.. Had liever de dierenarts zelf gesproken zodat ze het had kunnen toelichten en haar ongelijk had kunnen toegeven wat wel zo netjes had geweest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid