facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Dieetpraktijk

De Dieetpraktijk

Info

Wij zijn een diëtistenpraktijk in Badhoevedorp (nabij Amsterdam) voor persoonlijk leefstijl- en voedingsadvies.

Geschiedenis

Bij de Dieetpraktijk is uw gezondheid onze zorg. Dat doen wij door persoonlijk dieet- of voedingsadvies volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en onder begeleiding van een gediplomeerd diëtist.



"Voedingsadvies vraag je aan een specialist! Wij worden met een 9,7 beoordeeld door onze cliënten!Persoonlijke begeleiding bij o.a. PCOS, endometriose, longcovid, overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes, eetstoornissen, prikkelbare darm, FODMAP begeleiding, reumatische klachten en nog veel meer. Bezoek onze website voor meer informatie. Ons team staat voor jou klaar!"
Adres: Uiverstraat 62, 1171GZ Badhoevedorp
Telefoonnummer: +31 20 7762350
Stad: Badhoevedorp
Route: Uiverstraat 62
Postcode: 1171GZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karin de Gooijer - Voedingscoach Karin de Gooijer - Voedingscoach 416 meter - Voedingscoach - Gediplomeerd gewichtsconsulent - Aangesloten bij BGN
The 1:1 Diet met Saskya Oostdijk - Cambridge Badhoevedorp The 1:1 Diet met Saskya Oostdijk - Cambridge... 1 km Openingstijden Ma 10:00 tot 21:00 Di 14:00 tot 20:00 Wo 9:20 tot 14:00 Do X Vr ...
Voedingsconsulente & Gewichtscoach Crystal Pierik Voedingsconsulente & Gewichtscoach Crystal P... 1 km Als Voedingsconsulent & Gewichtscoach begeleid ik volwassenen en kinderen bij het ont...
Recensies
Annemarie van 'De Dieetpraktijk' bood mij allereerst een luisterend oor en vervolgens een op maat gesneden advies. Daarna werd ik niet zomaar in het diepe gegooid, maar was er doorlopend sprake van persoonlijk contact en motiverende coaching. Dankzij haar is m'n mindset veranderd en kijk ik anders tegen de wereld van voeding & lifestyle aan. Een eye-opener!
Als oefentherapeut, adviseer ik regelmatig om contact op te nemen met Annemarie. Ze heeft de gave om goed te luisteren en om samen praktische en haalbare doelen op te stellen. Persoonlijke aandacht is een belangrijk onderdeel van de behandeling.
Vanuit mijn functie als verpleegkundige heb ik fijn contact met "De Dieetpraktijk". Indien nodig verwijs ik mensen door. "De Dieetprakijk" is deskundig en doelgericht. Afgestemd op de wensen van de cliènt. Daarnaast is Annemarie een fijn mens die kan luisteren, begripvol is en daadwerkelijk kan helpen. Ik ben blij met Annemarie binnen mijn netwerk.
De Dieetpraktijk geeft persoonlijke aandacht en kijkt wat voor jou haalbaar is. Ze viert succesen mee en geeft je steun als het even niet lukt. Voor iedereen die de drempel van een dieetpraktijk te hoog vind, hier is geen drempel.
Een uitermate kundige diëtiste die de tijd neemt voor haar cliënten en bovenal ook nog eens heel aardig is. Een verademing na eerdere ervaringen elders. Absolute aanrader!!
Zeer prettige collega, geeft persoonlijke advies en is enorm motiverend! Ik werk heel graag samen met haar.
Vriendelijk en kundig advies. Ik ben heel gemotiveerd ermee aan de slag te gaan. Dieetpraktijk, bedankt!
Deskundig diëtist die goed luisterd naar je wensen en steunt waar nodig.
Fijn advies, makkelijk in de praktijk toepasbaar! Dankbaar :
Een advies op maat. Heel vakkundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid