facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Diamanten Ring

De Diamanten Ring

Info

Stadsbakkerij De Diamanten Ring is gevestigd aan de Choorstraat in Delft. Op deze locatie wordt al 300 jaar op ambachtelijke wijzen elke dag gebakken.

Geschiedenis

Stadsbakkerij De Diamanten Ring is gevestigd aan de Choorstraat in Delft. In dit pand, waar ooit Balthazar Geraerds sliep in de nacht voordat hij Willem van Oranje ombracht, worden nu iedere dag in alle vroegte de lekkerste specialiteiten op ambachtelijke wijze vervaardigd. Kom ruiken, zien en proeven van al ons lekkers en laat je overtuigen door het vakmanschap van je ambachtelijke bakker!



"ONZE BAKKERIJBakkerij De Diamanten Ring is gelegen in het hart van het historische centrum van Delft. Al eeuwenlang wordt hier iedere nacht weer knapperig, vers brood en smakelijk banket op ambachtelijke wijze vervaardigd. Zelfs producten als ontbijtkoek, roggebrood en beschuit worden hier door de bakkers zelf gemaakt. Alleen de allerbeste ingrediënten zijn goed genoeg! De handen van onze vakmensen toveren deze volgens jarenlang in het geheim overgeleverde recepturen om in de lekkerste producten. Deze verkopen we vervolgens met een glimlach in onze winkel. Van zoveel lekkernijen gaan wij zelf namelijk ook stralen. U bent van harte welkom om te komen proeven!"
Adres: Choorstraat 9 , Delft 2611 JD, NL
Telefoonnummer: 015 212 3755
ln.gnirnetnamaidedjirekkabsdats@ofni
Stad: Delft
Route: Choorstraat 9
Postcode: 2611 JD


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: diamanten ring delft openingstijden, bakkerij delft, bakker delft, banketbakkerij stoffer delft, patisserie delft, diamanten schaar delft, bakker delft centrum, bakkerij holtkamp delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakker Suikerbuik Bakker Suikerbuik 49 meter Gezellig personeel. En heerlijk geluncht.
Van Maanen Delft Van Maanen Delft 125 meter Het enige waavoor ik hier terug zou komen zijn de locatie, de ruime zitplaatsen en he...
Boulangerie Michel Boulangerie Michel 132 meter Onwetend dat er zo'n pareltje zat in Delft! Door Miljuschka geïnspireerd geraakt door...
Ten to Three Cafe & Bakery Ten to Three Cafe & Bakery 203 meter Toptent. Het is een eindje rijden voor ons, maar zo de moeite waard! Een dagje Delft ...
Bakker Jaap Bakker Jaap 245 meter Altijd als ik van de markt kom koop ik hier een vezelrijk brood. Erg lekker! Tegenwoo...
Recensies
Ik kom nu al een langere tijd bij de Diamanten Ring en echt de lekkerste zoete én hartige lekkernijen vind je hier. Het brood is vers en er is veel keus. Maar onlangs ook overheerlijke oranje cinnamon rolls en tompoucen afgehaald tijdens Koningsdag. Top bakkerij met een goede bakkers!
Mooie bakkerij mooie producten, maar die die Delftsebol is kopieer werk hoorden wij. Om de hoek zit namelijk bakker suikerbuik en daar krijg je voor het zelfde geld een Delftsebol van heb ik jou daar... beetje spijt dat we niet eerst naar bakker suikerbuik zijn gegaan. Verders zijn de warme broodjes legendarisch lekker!
Een must-visit! Heerlijk brood, lekkere gebakjes en een topteam. Ik ga hier altijd even langs als ik iets lekkers nodig heb, of als ik een luxe lunch ga maken!
Op een mooie historisch locatie zit een geweldige bakkerij met heerlijk brood en andere lekkernijen. Het is er vaak druk maar je wordt toch snel geholpen.
Wat een ontzettend leuk bakkertje met onwijs veel lekkere dingen van hoge kwaliteit! Het winkeltje zelf is al bijna een museum, en gedurende de feestdagen versieren ze het erg leuk en gezellig.
Top bakkertje met heel veel lekkers voor ieder wat wils. Vriendelijk personeel en een terrasje aan de zijkant
Wat een lekkere broodjes, taartjes en andere lekkernijen. Heerlijk. Goede service, kleine authentieke zaak, mooie locatie in centrum.
Loeuk bakkerij, lekkere eten, vriendelijk personeel... Vooral mijn favoriet is hun stroopwafel
Leuke bakkerij, goed brood en een enorm gepassioneerde crew!
Ooit vond de moordenaar van Willem I, prins van Oranje, hier onderdak... Nu liggen hier zoete broodjes en meer. Heerlijk geholpen: wat een mooie, smaakvolle stadsbakkerij. Brood, banket, lekkernijen, cadeaus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid