facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Deurslurpers

De Deurslurpers

Info

Carnavalsgroep De Deurslurpers uit Wijchen!



"HGD BOERBOOM is dé partner voor u op het gebied van deuren en kozijnen. Wij verzorgen onder meer garagedeuren, industriedeuren, voordeuren, branddeuren, veiligheidsdeuren en toegangsdeuren. Maar ook kunststof deuren en kozijnen. Verder bieden we een uitgebreid assortiment aan zonwering, rolluiken, overkappingen, aluminium hekwerken en gevelbekleding. Wij hebben reeds 25 jaar ruime ervaring op dit gebied en wij kunnen u dan ook een passend advies geven. We werken samen o.a. met de merken Hörmann, ROMA zonwering, Select Windows, Nörport Aluminium poorten, GIBUS buitenleven, Solarlux en KERALIT gevelbekleding. Kom gerust even langs bij één van onze showrooms en informeer naar de vele mogelijkheden. De koffie staat al klaar!"
Adres:
Stad: Wijchen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hand in Hand Hand in Hand 353 meter Social Club Hand in hand voor ontmoeten en leren
Blauwkupkes Blauwkupkes 604 meter Altijd al een prima, uitnodigende locatie geweest voor zowel bruiloften en partijen, ...
Recensies
Na zeer vriendelijke ontvangst en goede uitleg na 4 weken nog geen offerte, na mail ter herinnering ook geen reactie gekregen. Wij beseffen dat het wellicht druk is maar dit viel ons tegen, wij hebben inmiddels een ander bedrijf gevonden.
We werden erg onverschillig geholpen toen we om informatie vroegen door de betreffende medewerkster. We komen hier zeker niet terug.
Super mooie deuren van kwaliteit, vriendelijk personeel, goed advies en mooie nieuwe showroom in Wijchen!
Goed geholpen. Uiteindelijk kwam het toch goed.
Prima informatie. Snel geholpen.
Betrouwbare zaak. Schuifpui besteld.
Netjes ontvangen
Super relaxed en klantvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid