facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Deugniet

"In een gezellige authentieke boerderij serveren we, met de handgebakken, overheerlijke pannenkoeken. Ook voor lunchgerechten of gewoon effe wat drinken. Voor de kleine piraatjes onder ons beschikken we over een heus piartenschip waar ze heerlijk kunnen spelen. Tot gauw"
Adres: Hoofdstraat 10, 9531 AE Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-236866
Stad: Borger
Route: Hoofdstraat 10
Postcode: 9531 AE


Openingstijden

Maandag: 14:30 - 22:00
Dinsdag: 14:30 - 22:00
Woensdag: 14:30 - 22:00
Donderdag: 14:30 - 22:00
Vrijdag: 14:30 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenrestaurant, Piraten pannenkoekenhuis, Pannenkoeken Gasselte, De Strohoed, Pannenkoeken Eext, Pannenkoekenrestaurant Schoonloo, Pannenkoekenhuis erp, Deugniet menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pannenkoekenrestaurant Pannenkoekenrestaurant "De Deugniet" 1 meter Geweldige plek! Mooi gebouw ook.
't Hunebed 't Hunebed 141 meter Gezellig goede bediening en lekker gegeten.
De Weme De Weme 320 meter Heerlijk terras, vriendelijke bediening en het zonnetje scheen. Ik had de tijd om ev...
Hunebedcentrum Hunebedcentrum 753 meter Als ik niet toevallig in de buurt was geweest was ik er zeker niet zijn gegaan, daarv...
Recensies
Leuk restaurant met 2 zalen, 1 voor families met kids en 1 zonder kids, wat dan meteen een heel stuk rustiger is. Ze hadden bij de reservering meteen gevraagd of er een gluten en/of lactose intoleratie was, zoja dan was daar een apparte kaart voor, wel tegen betaling van een toeslag, maar goed alleen al dat ze het vroegen vond ik al heel netjes. En de keuze aan pannekoeken op deze kaart is ruim voldoende. Het eten was zalig en de bediening zeer vriendelijk en beleefd. Zeker de moeite waard om eens te gaan eten. Er is ook nog een klein winkeltje bij met ouderwetse snoep, zag er leuk uit, alleen sloot deze om 18:00 dus daar ga ik vandeweek nog eens kijken.
Leuk plek om even te stoppen voor wat koffie/thee en wat lekkers erbij. Bij binnenkomst werden we direct vriendelijk opgevangen en naar een mooi plekje bij het kinder speelgedeelte gebracht. Het eten en drinken was van goede kwaliteit zoals heerlijk appelgebak of een lekkere Drentse waffel met kersen en slagroom. De slagroom zelf is matig en smelt na 30 seconden tot een hoopje smurrie. Binnen is een speeltuin voor kinderen vanaf 3 jaar oud ongeveer met een leuke geheime kamer van piraten, iets meer verlichting in de speelhoek was fijn geweest. Tip aan de eigenaren is een verlichtingsbord "open" aan de voorkant te doen om te laten zien dat ze open zijn. Ziet er nogal gesloten uit vanaf de weg. Kindvriendelijkheid: Prima speelhoekje voor de kinderen met een springkussen glijbaan en wat anderen klim obstakels etc.
Sfeer is super, personeel is vriendelijk en behulpzaam! Leuke speelplaats voor de kinderen! Bij binnenkomst is het even zoeken waar je moet zijn en waar de toiletten zijn, hierdoor helaas de Snoepwinkel over het hoofd gezien. Eten is wat matig: kinder pannenkoeken waren ze vergeten kan gebeuren, wel onhandig met die ongeduldige koters maar hierdoor zijn deze overhaastig snel klaar gemaakt aldus niet goed gaar en zat er weinig smaak aan. Dubbelgeslagen pannenkoek met varkensvlees en Italiaanse saus is de saus en vlees niet vers! vlees was wat taai alsof deze opnieuw opgewarmd is. Tevens was deze pannenkoek ook vrij smaakloos. Stokbrood is even zelf snijden maar verder prima en een ruime hoeveelheid kruidenboter, dat is voor de knoflookliefhebber wel een + Mosterdsoep met spekjes was goed van smaak en met afdoende spekjes
3 sterren maar...vanwege de onsmakelijke/niet frisse, met vanille bewerkte appel op mijn pannenkoek zat. De appel was zijn smaak verloren, ik twijfelde eerst zelfs of het wel appel was. Soms is 'less' ; echt 'more'! Anders had ik 5 sterren gegeven! Maar wat is dit een gezellig pannenkoek restaurant! En verder was het ook echt wel lekker. Hier kunnen kinderen ook heerlijk spelen op een piratenschip en luchtkussen, in indianetentjes.
De pannenkoeken waren lekker, maar ik vond het wel prijzig waarschijnlijk de inflatie waar we allemaal last van hebben. Wij zaten in het rustige gedeelte en dat was prima. Het speelgedeelte was chaos. Grote kinderen met een overdosis aan suiker die mijn 2-jarige omver renden meerdere keren. De kleurplaat aan tafel was een betere optie. Prima avondje gehad, restaurant was van binnen mooi verzorgd en personeel was vriendelijk Kindvriendelijkheid: Speelgedeelte en kleurplaat aan tafel, kinderstoelen, kindermenu Parkeren: Geen eigen parkeergelegenheid
Leuk ouderwets pannenkoeken restaurant voor gezinnen met kinderen. Leuke speelplaats binnen met voldoende ruimte. Eten was prima, niet bijzonder maar wat kun je verwachten van een pannenkoek. Waren met 10 personen, duurde wel lang voor het eten kwam. Als je iets leuks en simpels wil met kids dan raad ik het aan. Rolstoeltoegankelijk.
Ontzettend leuke pannenkoeken restaurant met veel aandacht voor de kids! Ook is er een ouderwets snoepwinkeltje! Speciale dieetwensen: Ook glutenvrije pannenkoeken!
Prima en leuk voor de kinderen. Alleen dat blauwe ijsje kan wel van de kaart af. Extreem veel suiker en kleine man liet het na een paar happen al staan.
2 jaar geleden hadden we niet zo'n goede ervaring maar gelukkig hebben we De Deugniet een 2de kans gegeven. 4 verschillende pannenkoeken op tafel, allemaal zalig. Het snoepwinkeltje heeft een mooi assortiment en is een leuke toevoeging! Graag wat meer aandacht voor vegan opties.
Een heel leuk en gezellig ouderwetse pannenkoeken boerderij er zit ook een snoepwinkel in met ouderwetse snoepjes enzo en het personeel is vriendelijk en we zijn zeker van plan om vaker te komen ook leuk als je kinderen hebt is genoeg te doen voor ze :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid