facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Delftse Pauw

De Delftse Pauw
"PAAUW the delft blue factory is producer of authentic entirely hand-painted Delftware. The location will be closed from September 1st 2021"
Adres: Delftweg 133 , Rijswijk 2289 BD, NL
Telefoonnummer: 015 212 4920
Stad: Rijswijk
Route: Delftweg 133
Postcode: 2289 BD



op zoek naar gerelateerd: de delftse pauw openingstijden, delfts blauw, delftse pauw marks, delft blue, royal delft, de candelaer delft, delft pottery, de porceleyne fles
Recensies
Heel bijzonder en mooi om te zien om hoe op een ambachtelijke wijze vroeger gewerkt werd. Echte handwerk. Leuk en in trek bij toeristen, workshops en rondleidingen ook voor grote groepen mensen. Woord binnenkort verbouwd. Toiletten zijn schoon maar kunnen zeker vernieuwend worden. Het is zeker een bezoekje waard. Erg leerzaam.
Je krijgt hier een gratis korte persoonlijke rondleiding. Daarbij krijg je uitleg over de procedure, zie je de ontwerpers aan de slag en is er volop ruimte voor je vragen. Tenslotte is er natuurlijk een winkel waar je Delfts Blauw kunt kopen. Heel leuk.
De rondleiding in het atelier is gratis en wordt kort 10 minuten, krachtig en duidelijk gegeven.
Een prachtige vaart over de vliet en een rondleiding bij de Pauw delftsblauwe pottenbakkerij
Wat een enorm leuk bezoek hebben wij gebracht in dit leuke, kleine maar toch heel bijzondere fabriekje van delfsblauw aardewerk. Samen met een hele aardige, zeer prettige dame, die er heel veel van wist, hebben we een rondleiding en uitleg van haar gekregen, die zeer de moeite waard was. Ook was de winkel met voorraad van heel veel moois volop aanwezig. Plus konden wij de kunstenaars bezig zien. Hebben reuze genoten van deze bijzondere ervaring ! Met dank nogmaals !
Ik woon vlakbij ben nooit naar binnen geweest - maar zijn veel bussen met toeristen die geïnteresseerd zijn - denk wel dat het de moeite waard is om een keertje naar toe te gaan.
Kleine fabriek met vriendelijk personeel. De rondleiding duurt niet lang - zeker geen uur - maar is wel héél informatief. Koffie koop je vanuit de automaat. Parkeren langs De Vliet.
Leuke plaats om te bezoeken bij een bezoek aan de stad. De rondleiding is gratis. Je komt dan natuurlijk wel in een winkeltje terecht maar dat is allemaal gelukkig heel vrijblijvend en er is voor ieder budget wel iets.
Een heel leuke en gezellige middag gehad. Met hulp en begeleiding een mooie Delftsblauwe tegel mogen maken. Ben heel blij met het resultaat. Nu nog wachten tot ik mijn eind product binnen krijg.
Verrassende, zeer gastvrije rondleiding in de Delfts Aardewerkfabriek! We werden hartelijk ontvangen. De rondleiding werd met passie voor het werk gegeven. Leerzaam, maar ook verrassend. We hebben absoluut een andere kijk gekregen voor het Delfts Blauw. Een prachtige showroom, met voor ieder wat wils. Wij zijn blij met het mooie bordje wat pronkt in onze huiskamer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid