facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Daver Hobby & Creative

De Daver Hobby & Creative

Info

De Daver Hobby & Creative
Kralen - Rocailles - Patronen & pakketten - Sieraden maken - DMC borduurgaren

Geschiedenis

De leukste kralenwinkel van de Betuwe met een specialisatie in Toho rocailles en CzechMates. Onze passie is het ontwerpen en rijgen van sieraden, en die delen wij graag met u door het schrijven van patronen en het maken van complete pakketjes.



"De Daver Hobby & Creative is ontstaan uit passie voor kralen. Gespecialiseerd in Toho rocailles, en materialen voor het maken van uw eigen sieraden, en kennis van materialen en technieken. Het delen van kennis is een voorrecht, en dat doen we graag om een ieder op weg te helpen naar een mooi resultaat. De Daver heeft een winkel in Kerk-Avezaath, een webwinkel, en neemt deel aan diverse beurzen in Nederland en België."
Adres: Daver 8, 4017BB Kerk-Avezaath
Stad: Kerk-Avezaath
Route: Daver 8
Postcode: 4017BB



op zoek naar gerelateerd: Toho kralen, Matubo kralen, Toho beads, Glaskralen rijgen, Kraaltjes rijgen, Kralen rijgen technieken, Zelf ketting rijgen, Ketting opnieuw rijgen
Recensies
Lekker rustig, vriendelijke bediening. Allerlei doe het zelf dingen op creatief gebied, voornamelijk gericht op kralen. Ook gereedschap etc.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid