facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Daoler tuun

De Daoler tuun

Info

educatief, recreatief en cultureel park,

Geschiedenis

De Daoler Tuun is een fraai gelegen park nabij het centrum van Dalen. Het park ter grootte van 3.5 ha. heeft in 2012 een complete metamorfose ondergaan. Het gerenoveerde park geniet thans een warme belangstelling onder de Daler bevolking.
Om het park netjes en nog aantrekkelijker te maken zijn vrijwilligers regelmatig bezig in het park. Ondanks de beperkte financiële middelen die voorhanden zijn lukt het steeds weer om nieuwe recreatieve en educatieve elementen in het park aan te brengen. Het park leent zich uitermate voor een gezellige picknick, waarbij de jeugd zich volop kan uitleven bij diverse natuurlijke spelelementen. Ook heeft het park een grote educatieve waarde. Tussen de welige plantengroei staan zo’n 25 verschillende boomsoorten in het park en is er een complete bijenstal te bewonderen annex info. locatie. Op het podium dat boven het water is aangelegd worden af en toe culturele activiteiten georganiseerd. Een bezoek aan De Daoler tuun is vrij toegankelijk. Voor een rondleiding of meer info.:tel. 0524-551596 of 0524-552037

Adres: Reindersdijk 3, 7751sh Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 0620376817
Stad: Dalen
Route: Reindersdijk 3
Postcode: 7751sh


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koren-pelmolen Jan Pol Koren-pelmolen Jan Pol 597 meter Prachtige molen. Zo mogen er meer zijn.
Jan Pol Jan Pol 601 meter Was een leuk museum met rondleiding. Leuk voor tussendoor te doen.Bezocht opWeekendWa...
Jan Pol, Dalen Jan Pol, Dalen 601 meter Prachtige molen. Zo mogen er meer zijn.
Jan Pol Jan Pol 601 meter Prachtige molen. Zo mogen er meer zijn.
De Bente De Bente 1 km De Bente is een korenmolen in het Drentse Dalen (gemeente Coevorden).De molen werd in...
Plopsa Indoor Coevorden Plopsa Indoor Coevorden 2 km leuke toevoeging aan de Centerparcs vakantie, herfst, 2020.
Plopsa Indoor Coevorden Plopsa Indoor Coevorden 2 km leuke toevoeging aan de Centerparcs vakantie, herfst, 2020.
Recensies
Prachtig onderhouden park, mooie met waterlelies gevulde vijver
Heerlijke wandelplek. We konden smorgens 1 mei genieten van in stilte luisteren naar vogels kikkers en het klepperen van de ooievaar en de groene variatie bewonderen. Hopelijk koesteren de Daalenaren hun tuin. Geschiktheid voor honden: Gelukkig geen hodenuitlaatplek
Prachtig door vrijwilligers aangelegd en onderhouden dorpstuin park. In de tuin een bijenschuur, speelplekken, openlucht podium en kunstwerken. Kortom een bezoek zeker waard.
Heel mooi opgezet. Ik zag veel activiteiten. Yoga, muziekpodium, mooie vijver met klein strandje en een waterpomp voor de kinder . Een bijenhotel met wilde bloemen erbij. Super.
Mooi park met vijver
Kleinschalig, maar verrassend mooi met een ontspannen sfeer.
Erg leuk! Dichtbij maar zeker een aanrader. Kids van 3.5 en 5 hebben zich prima vermaakt. Genoeg bankjes in als ouders te zitten en genieten van de mooie tuin en het spel plezier van de Kids.
Zeer leuke locatie, heb er een trouwfotoreportage gedaan aldaar. Speeltuin: Er is aan de rand van het water, een speelplek om te spellen. En er is een leuke pomp om water op te pompen en via een baan weer in de vijver te laten lopen. Picknickgebied: Staan genoeg bankjes om te zitten.
Het was erg leuk er stond dat de bezoeker het netjes achter moesten laten zo hoord het ook alleen jammer dat er dan geen vuilnis bakken zijn en er zakjes met honden piep in de honden uitlaat plaats liggen . Wij hebben ook een hondje en hebben het gewoon mee genomen en thuis weg gegooid.
Montmartre in Dalen met Franse chansons, jeu de boules, drankjes hapjes en natuurlijk CKC Kunst op vijf. Dank Hofpoort het was heel gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid