facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Dansende Kater

De Dansende Kater
"Wij zijn uitsluitend op reservering geopend"
Adres: H.F Dresselhuisstraat 6a, 9693 AM Bad Nieuweschans
Telefoonnummer: 085 7920 161
Stad: Nieuweschans
Route: H.F Dresselhuisstraat 6a
Postcode: 9693 AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuweschans restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fontana Bad Nieuweschans Fontana Bad Nieuweschans 460 meter Zeer goede hotelkamer, heerlijk gegeten! Bronnenbad en massages was zeer goed geregel...
Waters of the World Waters of the World 460 meter vriendelijke bediening! Heerlijk vegetarisch verassingsmenu, lekkere wijn. Aanrader!
Bar Restaurant B & B  De Kanonnier Bar Restaurant B & B De Kanonnier 554 meter Om te Eten om te Drinken en om te Overnachten, kortom wij bieden u Warmte en Gezellig...
Recensies
Warme en gastvrije ontvangst, goede koffie en uitstekende gerechten; alles vegetarisch en biologisch! Zou hier elke dag wel willen eten :!
Leuk en een mooi terras
Goed zit gelegenheid, prettige mensen en goed eten, mooi gelegen met ruime mogelijkheid tot parkeren, met warm weer heerlijk een bakje koffie op het terras en genieten van de dag. Zeker een zeer goede aanrader.
We kwamen hier bij toeval terecht voor de lunch. Aan te bevelen! Biologisch en vegetarisch. Wij aten een zeer smakelijke soepje.
Na een bezoek aan Thermen hier naartoe gegaan... super goed vegetarisch restaurant. Van de buitenkant lijkt het enigszins alternatief, maar het eten en drinken is zeer goed en gezond! Smakelijke appelsap, huisgemaakte vegetarische tomatensaus, lekker brood, kruiden, vegetarisch zelfgemaakt worstenbrood, lekkere omelet. En niet duur... een aanrader!
Gezellig, heerlijk gegeten, lekker ontspannen
Vreselijke ervaring. We kwamen toe om 19u30 en vroegen of we nog iets konden eten. Ja zei de dame dat kon. Even later kwam de chef zeggen dat hij enkel nog wat tapas kon maken zoals voor het koppel aan de andere tafel. Ok voor ons. Eerst kregen we een stuk paprika op een prikker en een pasteitje gevuld met aardappel, daarna een kaasje met een augurk op een prikkertje met mayonaise en het hoofdgerecht bestond uit frieten met rijst een lepeltje sambal en wat rauwe groenten. We dachten even dat we in een grap beland waren, tot we de rekening kregen, 54 euro voor dit menu met elk 2 drankjes, cola en water. Toen ik me verslikte zei de dame, ja dit was een a la carte menu van 22 euro /pp met biologische ingrediënten. Ze vond het jammer dat het niet voldeed aan mijn wensen.
Heel fijn cafeetje. Heerlijke notentaart!
Vriendelijke mensen, goed eten en prettig sfeertje
Goed verzorgde lunch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid