facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Commandeur Capelle

De Commandeur Capelle

Info

De Commandeur is gesitueerd op een unieke locatie. Wanneer De Commandeur uw nieuwe thuis wordt heeft u alle voordelen van dorp en stad binnen handbereik. De Commandeur biedt u 9 woningtypen, dat betekent volop keus.Meer informatie? Bekijk de website.

Adres:
Telefoonnummer: 010-4584098
Stad: Capelle-Oostgaarde


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Wij zijn er met Van Herk Capelle goed uitgekomen!
Slechte ervaringen, personeel weet onderling zogenaamd niets van afspraken
Zakelijk eerlijk goed
De taxatie van onze nieuwe woning laten uitvoeren door Monique van Van Herk Makelaardij. Dit is erg vlot en soepel verlopen: binnen een week na ons eerste contact, hadden we het uitgebreide taxatierapport binnen.
Van Herk ingeschakeld als verkoopmakelaar van ons appartement in Rotterdam. Super tevreden met het eindresultaat en in het bijzonder Lucas als makelaar. We kregen dagelijks een update na de bezichtigingen en hielden continue inzicht via het online platform op geplande bezichtigen, documenten en agenda-items.
Doen hun werk met passie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid