facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Cognactheek

De Cognactheek

Info

De cognactheek is een slijterij met als assortiment: whisky, rum, gin, wodka, jenever, grappa, armagnac, calvados, likeuren en cognac. Kom proeven!

Geschiedenis

De cognactheek is een slijterij met als assortiment: whisky, rum, gin, wodka, jenever, grappa, armagnac, calvados, likeuren en cognac. Kom proeven!



"Bent u op zoek naar een heerlijke drank voor een feestje, als cadeau of gewoon lekker voor thuis? U kunt kiezen uit bijna 400 cognacs, het grootste assortiment in Nederland. Een groot deel importeren we zelf.Daarnaast hebben we ruim assortiment whisky ca. 300, inclusief mooie bottelingen die in Apeldoorn alleen bij ons verkrijgbaar zijn: Hart Brothers, James Eadie, Murray McDavid, Claxton's en Càrn Mór. Verder kunt u ook voor rum, jenever, gin, wodka, armagnac, calvados, grappa, likeuren, port en wijn kunt u bij ons terecht.In ons eigen proeflokaal staan ruim 1.000 verschillende flessen open die u gratis kunt proeven – Try before you buy!Bezoek ook eens onze webwinkel."
Adres: Koninginnelaan 42, 7315 BT Apeldoorn
Telefoonnummer: 0552070471
Stad: Apeldoorn
Route: Koninginnelaan 42
Postcode: 7315 BT



op zoek naar gerelateerd: Cognac laten maken, Cognacproeverij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gall & Gall Apeldoorn Anklaar Gall & Gall Apeldoorn Anklaar 2 km Goede adviezen, zeer klantvriendelijk en goede aanbiedingen.
Slijterij Hamer Slijterij Hamer 2 km Zoekt u nog een leuke en professionele slijterij waar ze u uitstekend bedienen? Dan i...
Wijnhandel Sitton Wijnhandel Sitton 3 km Mooie winkel met veel aanbod. Indien gewenst wordt je vriendelijk geholpen met deskun...
Mitra Driessen Apeldoorn Mitra Driessen Apeldoorn 3 km Goed assortiment en erg netjes geholpen. Bier bestellen wat niet in het assortiment z...
Recensies
Ik kom regelmatig speciaal naar Apeldoorn om bij de Cognactheek weer een nieuwe cognac of whiskey te proberen en een nieuwe fles aan te schaffen. Het aanbod is erg ruim en de eigenaars hebben passie voor hun producten. Ook importeren ze zelf een aantal unieke flessen. Een aanrader voor elke liefhebber.
Wat een superleuk verjaardagscadeau was de whiskyproeverij bij Harold. Veel informatie, lekkere hapjes en leuk om de verschillen tussen de whisky's te proeven. En bovenal erg gezellig! Echt een aanrader ook voor goed advies!
Super geholpen, we kwamen vrij laat aan maar werden niet de winkel uitgekeken. Sterker nog we gingen nog even het proeflokaal in en zo was het ineens na 5. Mooi assortiment ook, zeker de moeite waard als je in de buurt bent. Wij waren dat stel uit Rotterdam
Op deze gezellige avond hebben we veel rumbmogen proeven. We hebben veel info gekregen over de rukm die we dronken met een matchend "hapje".
Deze slijterij wordt gerund door twee bevlogen heren die zich hebben gespecialiseerd in de cognac, armagnac en aan verwante producten. Daarnaast hebben zij een grote whiskyassortiment en andere destillaten als jenever, rum, korenwijn etc. Hier kun je overigens ook terecht voor pineau des Charents, zij beschikken over de grootste collectie die in Nederland verkrijgbaar is voor de liefhebber. Bij de Cognactheek ben je prima op het adres voor een mooie fles port, een mooie fles wijn of een heerlijke likeur van bijvoorbeeld uit Frankrijk. Het is een aanrader om hier een proeverij mee te maken van cognac, armagnac, whisky, port of rum. De proeverij wordt begeleid door de gastheer vergezeld door lekkere bijpassende hapjes en de mooie verhalen zullen uiteraard niet ontbreken. Kortom voor elk wat wils!
Wat een prachtige winkel met zo'n groot assortiment aan Cognac, Armagnac en nog meer.
Naast het grote assortiment is er een brede kennis aanwezig om ervoor te zorgen dat je tevreden de Congactheek verlaat.
Fijne zaak goede voorlichting al met al prettige winkel met deskundig personeel
Fantastische service bij aankoop! Harold & Erik denken echt mee en weten te vinden wat bij iemand past qua smaak. Ze nemen alle tijd en geven echt de aandacht, toppers! De proeverijen zijn echte aanraders!! Verheug me op de volgende keer!
Geweldige zaak, uitstekend assortiment en zeer kundig personeel. Zeer goed advies gekregen en veel mogen proeven. Een echte speciaalzaak. Absolute aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid