facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Clown

De Clown
"Meer dan pannenkoeken! Naast 200 verschillende pannenkoeken serveren wij ook heerlijke lunch en dinergerechten. Kijk op onze website voor de gehele menukaart. De Clown ligt aan de weg Leende - Valkenswaard direkt aan het Leenderbos voor vele uurtjes wandel- of fietsplezier. Met groot terras, eigen parkeerplaats voor 40 auto's en een kleine speeltuin voor de kinderen."
Adres: Valkenswaardseweg 31a , Leende 5595 XB, NL
Telefoonnummer: 040 206 3008
Stad: Leende
Route: Valkenswaardseweg 31a
Postcode: 5595 XB



op zoek naar gerelateerd: Menukaart de Clown Leende, De clown Valkenswaard, Pannenkoekenhuis Waalre, Pannenkoekenhuis Valkenswaard, Pannenkoekenhuis Heeze, Pannenkoekenhuis Veldhoven, De Clown songtekst, Pannenkoekenhuis Oerle
Recensies
Waren er met groep...op een vrijdag let slecht weer....niet druk Geen lekkere pannekoekenEten: 3/5
Vandaag vanwege de verjaardag van moeder de vrouw hier met 2 kids gaan eten. Ik heb gekozen voor het 3-gangen keuze menu. Ik heb zelden voor zo weinig geld zo.lekker gegeten. Complimenten aan de kok. Alles was heerlijk en de opmaak van alle gangen voortreffelijk. Ook een pluim voor de bediening die in deze tijd van krapte toch super vriendelijk zijn. We komen hier zeker nog een keer terug om alle andere gerechten te proeven. Kindvriendelijkheid: Het is een echt familierestaurant. Dus het personeel is super kindvriendelijk. Parkeren: Voor en achter het restaurant zijn genoeg parkeerplaatsen.
Echt een gezellig restaurant met heerlijke ambachtelijke pannenkoeken. Ik kom hier heel graag met mijn familie. Echt een aanrader om heerlijk te genieten van goede gerechten en goede sfeer, aardig personeel! en ook goede Latte's!Eten: 5/5
Met de familie lekker gegeten. Ze zouden beter de kindjes eerst het eten geven zodat die vast stil zijn en niet ongeduldig worden maar verder alles goed verzorgd. Er staat op een bord bij de ingang dat er personeelstekort is en het daarom wat langer kan duren qua bediening, daar was vandaag in elk geval niets van te merken. Parkeren: Aan de voorzijde kun je parkeren op klinkers maar als je langs het pand af naar achteren doorrijdt is er ook nog parking op gravel/gras.
Langs de weg in een mooie bosrijke omgeving ligt dit erg gezellige pannenkoeken- en familierestaurant met vriendelijke bediening! Er zijn naast een enorm aanbod aan pannenkoeken ook glutenvrije pannenkoeken mogelijk en verder staan er ook lekkere soepen, burgers, schnitzel en snacks op het menu. Ook voor de lunch zit je hier goed. Voor de kleinsten zijn er een springkussen en speeltoestellen. Een leuke en smakelijke afsluiter van de dag met de familie!
Heel erg leuk restaurant voor kinderen. Een leuke ballenbak binnen en buiten is ook nog genoeg te doen. Alleen het eten vonden wij minder. De kinderpannenkoeken waren heel erg vet en ook de normale pannenkoek niet helemaal gaar helaas. De double burger wel erg lekker.
Gewoon vreselijk... sorry.. Kreeg het verzoek om uit te leggen, dus bij deze : Afgelopen zaterdag om half 5 even een pannekoek te bestellen... bijna leeg, 1 gezin zat te eten. Nee we zitten vol ! Na veel gezeur konden we op een rot plekje naast het gezin zitten want het was om 18.15 !!!! Gererveerd alsof je bijna 2 uur over een pannekoek zou doen !! .. kunnen we ergens anders zitten ?? Nee was het antwoord, hoop gezucht en gesteun van het personeel.. mogen we dan in de serre ??? Nee !! Nog meer gezucht... wij zijn heeeeeel snel weggegaan ! En dat bord buiten ? Wat een giller !
Heel gezellig restaurant, erg leuk voor de kinderen die speeltuin/ speelkussen. Konden ze goed in de gaten houden vanuit het tafeltje bij het raam. Heerlijke pannekoeken. Wij komen er graag terug!
Heerlijke courgettesoep en uiensoep gegeten verder pannenkoek nr.: 170 was heerlijk en zigeunerschnitzel met frietjes en kleine salade ook. Vriendelijke bediening. Top. Kindvriendelijkheid: Top.
Leuke plek waar je goed met kinderen kunt eten het eten is goed en ook nog goed betaalbaar pannenkoeken smaken heerlijk en ze hebben ook nog andere gerechten dan alleen pannenkoeken zeker een aanraderEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid