facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Chinese Pagode

De Chinese Pagode

Info

Heerlijk genieten van de traditionele Chinese keuken.

Adres: Meester Tigchelaarstraat 4, 1787 BB Julianadorp
Telefoonnummer: 0223642359
Stad: Julianadorp
Route: Meester Tigchelaarstraat 4
Postcode: 1787 BB


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Chinese Muur, Pagode JULIANADORP menukaart, Pagode menukaart, Chinees restaurant Den Helder, Kingsway menu, Italiaan Julianadorp, Tapas Julianadorp, Thuisbezorgd Julianadorp
Recensies
In het restaurant gegeten. Ruim van opzet, goede en vriendelijke bediening. Prima eten. We gaan zeker terug!Eten: 4/5
Het eten was erg lekker alleen hebben we ongeveer een 1.5 uur op ons eten zitten wachtenEten: 5/5
Betaalbaar chinees Restaurant met veel keuze en heel vriendelijke goed Nederlandse bediening. Ik had mijn cola in mijn glas gegoten en constateerde dat mijn glas kapot was en kreeg meteen een nieuw glas en een nieuwe cola ondanks dat mijn flesje nog niet leeg was. Het restaurant maakt alles vers mijn chinese bami was super lekker en duurde langer dan de nasi en bami die al besteld was omdat het bewerkelijker was om te maken. Het restaurant ziet er zeer netjes en verzorgd uit. Ik had de chinese thee besteld dat was jasmijn thee deze was erg lekker en ik kreeg een heel kannetje. Er is voldoende parkeer gelegenheid voor de deur. Er kwamen andere mensen binnen en die kregen de keuze waar ze gingen zitten maar na een tijdje vonden ze de plaats toch niets en kregen ze een nieuwe plaats dat vind ik echt top service.
Heerlijk eten en goed verzorgd. Goede prijs kwaliteit verhoudingEten: 5/5
Prima eten, ziet er allemaal netjes uit, vlotte bediening.Eten: 5/5
Hier moet je geduld hebben voor dat je het bestelde op tafel krijgt. Voor ons geen probleem want je gaat uit eten voor de gezelligheid en je wordt niet de deur uitgekeken. Heb je weinig tijd dan zou ik afhalen. Het eten is erg lekker en dat voor een betaalbare prijs. Ga zo door!
Zit al meer dan een uur op me eten te wachten. We hebben een 6 gangen menu besteld maar ze zijn ons gewoon min of meer vergeten dus we hebben de rekening gevraagd en krijgen kosten voor dingen die we niet gehad hebben. Nadat Ik de beste man heb aangesproken heb ik me geld terug gekregen en ben kwaad die tent uitgelopen.
goed eten maar als je afhaalt kom je thuis met andere dingen dan die je besteld had. Mijn man is nu voor de 2e keer op rij terug naar het restaurant omdat het niet klopte wat ze ingepakt hadden.
Zeer vriendelijke medewerkers en erg goed eten.
Julianadorpschinees. Vlotte bediening. Klassieke kaart voor de Nederlandse Chinees. Schappelijke prijzen. Gratis water, gratis kroepoek. Wat wil je nog meer?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid