facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Chinese Muur in Sevenum

De Chinese Muur in Sevenum

Info

Van harte welkom bij De Chinese Muur in Sevenum. In ons restaurant kunt u genieten van authentieke van Chinese -Indisch eten.

Adres: Raadhuisstraat 10, 5975 BJ Sevenum
Telefoonnummer: 0774673707
Stad: Sevenum
Route: Raadhuisstraat 10
Postcode: 5975 BJ


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Maandmenu Chinese Muur Sevenum, Chinese Muur Sevenum menukaart, Chinese Muur Sevenum Openingstijden, Chinees Horst, Kaart Chinese Muur, De Chinese Muur Nunspeet menukaart, Chinese Muur Spijkenisse menukaart, Chinese Muur Westervoort maandmenu
Recensies
Eten was prima. Klantvriendelijkheid mag wat beter. Wij mochten 4 bakken kiezen mbt nasi/bami/witte rijst maar dan alleen 2 verschillende? 2x bami, 1x nasi en 1x witte rijst deden ze behoorlijk moeilijk over. Ook hadden we 4 soepen erbij en dan was het of Chinese tomatensoep OF chinese muur soep. 2 van ieder was dan niet mogelijk? Lijken mij persoonlijk niet zo'n hele lastige/bijzondere dingen..
Op basis van de recensies hebben we hier eten gehaald en in het vakantiehuisje gegeten. De bami was smakeloos en vet. Een paar bijgerechten waren oké en de babipangang was lekker. De rest was niet bijzonder van smaak.
Ben gek op de oosterse keuken, maar deze maaltijd was niet lekker. Flauw en alles smaakte hetzelfde. Niet voor herhaling vatbaar. 2 sterren voor de moeite, maar ik kom er niet meer.
Heerlijk gegeten voor een mooi prijsje. Op aanrijdbare afstand van centerparcs. En het is meer dan waard om hierlangs te rijden. De chinese rijsttafel voor 2 personen zou makkelijk gedeeld kunnen worden met 4 volwassenen. Chinees eten waardoor je eigen chinees thuis het nakijken heeft.
Op gewarmt eten. Had het thuis ook kunnen opwarmen.Eten: 1/5
Ik ben verhuist, ik mis echt deze zaak hier heb ik altijd lekker gegeten vooral de speciaal menu voor 2 personen, prijs is super de smaak is super en de hoeveelheid is ook super hier kunnen andere zaken nog eens wat van leren, de meeste Chinezen zaken worden steeds duurder en gieriger met de hoeveelheid dat ze geven. deze zaak is geweldig!!! En personeel is ook altijd vriendelijk. Ik mis deze zaak enorme
Goed eten! Geen last gehad van mijn buik. Toen wij er waren was er te weinig personeel waardoor we lang moesten wachten op het eten. Wij vonden dit helemaal geen probleem. Het Meisje werkte keihard en wij waren in goed gezelschap. Hebben een onvergetelijke leuke avond gehad.
Goed gegeten de specialiteiten actie. Met een heerlijke hete pan.die ook zo geserveerd wordt. Met een soep naar keuze en voorgerecht en tie pan gerecht en consumptie voor maar 16,90 euro. Ongelofelijk dat dit nog kan voor zo, n speciaal gerecht. Zeer vriendelijk personeel. Tot de volgende keer. Hebben al acties voor 9 euro niet te geloven.
Zeer slechte bediening meer als 1 uur moeten wachten op het eten nadat ik had beslist om te gaan en alleen de soep en de koffie wilde afrekenen stond het eten binnen 2. Min. Op tafel de rijst was smaakloos we waren erg ontevreden
Ik kan niet tegen ei in vaste vorm, bij de meeste Chinezen waar ik kom willen ze geen bami zonder ei maken. In eerste van tijden wilde deze dat wel. GEWELDIG! Daarnaast was het echt heerlijk eten. In het restaurant als afhaal. En als je in het restaurant iets besteld hebt, maar het is te veel kan je vragen om het mee te nemen. TOP! HEERLIJK ETEN EN NIET DUUR. Mijn nieuwe favoriete Chinees!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid