facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Chinese Muur Heeze

De Chinese Muur Heeze

Info

Bent u een liefhebber van de Chinese of Indische keuken? Dan bent u hier aan het juiste adres! (Afhaal)restaurant de Chinese muur in Heeze heet u welkom!

Geschiedenis

Bent u een liefhebber van de Chinese of Indische keuken? Dan bent u hier aan het juiste adres! (Afhaal)restaurant de Chinese muur in Heeze heet u welkom!

Ons restaurant biedt u sfeervol interieur, prima verzorgd eten, airconditioning en iedere zaterdagavond een lopend buffet! Ons brede aanbod van Chinese en Indische gerechten heeft voor ieder wat wils; van vlees tot vis tot vegetarisch. Uiteraard kunt u ook voor een heerlijk voorgerecht of lekker dessert bij ons terecht! Wij bieden heerlijke coupes (al dan niet met likeur) en fruitcombinaties die u diner perfect afsluiten.

Heeft u geen tijd om uitgebreid uit eten te gaan maar wel zin in een lekkere maaltijd? Geen probleem, u kunt bij ons ook uw eten bestellen en afhalen!

Van al deze woorden krijgen wij in ieder geval behoorlijke trek! Kom snel eens langs en proef het zelf! Tot dan!

Team de Chinese Muur Heeze.

Adres: Kapelstraat 68, 5591HG Heeze
Telefoonnummer: 040-2264159
Stad: Heeze
Route: Kapelstraat 68
Postcode: 5591HG


Recensies
Eerste keer sinds jaren hier weer eten afgehaald. Was helaas niet al te best. Het eten was niet bepaald vers en zeer flauw. Ook weinig voor de prijs die we er voor moesten betalen. Herhalingsgevaar=0
Wat een smakeloze Chinees. Teppan Eend besteld bij afhalen. Droge koude stukken eend worden geserveerd met een vieze rode saus die ook over de overige 4 gerechten zit. Alles ziet er ook oud en uitgedroogd uit. Afhalen hier nooit meer. Volgende keer weer stukje verder rijden naar de Chinees in Leende.
Lekker eten goede prijs. Aardige bediening.
Heerlijk gegeten met vrienden. Bijzondere gerechten die je elders niet kunt krijgen!
Bedankt muur! Voor al die jaren! De deuren sluiten binnenkort, eigenaar gaat met pensioen.
Goed eten voor een eerlijke prijs. Gezellige bediening.
Heerlijk gegeten en volop genoten van gezelligheid
Goed eten,helaas wordt het 17 juni-2019 gesloten.
Echt lekker gegeten... De betere onder de beste restaurants
Druk druk, maar wel snel geholpen wachttijd ongeveer 20min.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid