facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Caravanspecialist

De Caravanspecialist
"We zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in het repareren en onderhouden van campers , caravans en aanhanger we monteren ook luifels , movers en fietsenreken kijk gerust even rond op de site"
Adres: Tilburgseweg 266 Bis , Breda 4817 BK, NL
Telefoonnummer: 076 587 6068
Stad: Breda
Route: Tilburgseweg 266 Bis
Postcode: 4817 BK



op zoek naar gerelateerd: Caravan winkel in de buurt, Kampeerwinkel Breda, Camper Breda, Camper onderdelen winkel, Stacaravanspecialist, Kampeerwinkel Brabant, Materiaal buitenkant caravan, Caravan rubbers
Recensies
Via de site onderdeel besteld. Lage prijs, dat wel. Maar ik kreeg een verkeerde versie geleverd, anders dan op het plaatje op de site. Gebeld: “tja, die u wil is niet meer leverbaar…” Inmiddels staat het onderdeel niet meer op de site. Ik mocht verkeerd geleverde onderdeel wel terugsturen op eigen kosten. De rest wel teruggestort gekregen. Kostte me dus 8 euro verzendkosten en vervolgens ben ik dus nog niets verder. Had nog gemeld dat het buiten mijn schuld is dat zij het verkeerde geleverd hebben en dat het wel sportief zou zijn als zij de retourkosten ook zouden vergoeden. Daarop werd niet meer gereageerd… Eens maar nooit meer!
Slecht, slecht en nog eens slecht. Product terug gestuurd, op verzoek, verschillende telefoontjes, en enkele emails, maar nooit nog iets van gehoord. Snap er niets van dat hier geplust wordt.
Groot assortiment onderdelen voor caravan/camper en boot. Goed gesorteerd en correcte prijs. Ook voor herstellingen kan je hier terecht.
Ik moest minstens 15 minuten wachten in de kouw ik heb gevraagd of er iemand kon komen maar kreeg te horen dat hij er alleen voor stond
Vakkundig, servicegericht en snel. Electra snel gerepareerd, omvormer was voorradig.
Goed kundige vakman. Wist veel over Lpg. Heeft me super geholpen. Kom ik zeker terug. Dank U voor de hulp.
Word er goed geholpen door Frans, toppie .
Vreselijk asociaal geholpen. De medewerkster was niet in staat om mij op een normale manier te woord te staan. “Ik help jou straks” klonk het, ondanks dat de medewerkster niet bezig was. Héél vreemd.
In eerste instantie twee nieuwe sloten voor de caravan bij dat bedrijf willen bestellen. Telefonisch contact resulteerde, nadat over de transportkosten werd gesproken in een vrij nors antwoord en de verbinding werd verbroken. Zeker geen goede dag daar? 1 slot is uiteindelijk besteld omdat het type elders niet meteen verkrijgbaar was maar bleek bij ontvangst ongelukkigerwijs niet te voldoen. De retour zending kwam echter niet aan kon niet afgeleverd worden? en werd op een postnl punt opgeslagen. Dhr de Bruin gaf telefonisch aan niet te kunnen afhalen. Je staat dan als consument met de rug tegen de muur. Dhr. de Bruin gaf aan dat postnl vaak niet zou leveren en dat hij de hoeveelheid van een container soms bij postnl zou hebben staan. Tja wat nu? Aanvulling: Eerlijkheidshalve moet ik heden melden dat de kosten zijn gecrediteerd. Zowel de verzending als de volledige kostprijs, echt keurig netjes. Toch fijn dat het bestelde slot toch bij het postnl punt is opgehaald. Nadenkend over de oorzaak > ik denk dat het woordje "bis" achter het huisnummer 266 niet in de computer van een postnl punt voorkomt. Waarschijnlijk wordt het daarom onjuist afgeleverd en komt de medewerker van postnl voor een dichte deur. Wellicht op letten als je wat retour zend. Enfin eind goed al goed. Voor nu zal het bedrijf "De Caravanspecialist" in het rijtje "Caravan" van de snelkoppelingen van mijn browser blijven staan.
Hadden interesse in rubber dopjes voor gasfornuis, verzenden van die dopjes moest 6,95 kosten. Nadat ik gevraagd had of de verzendkosten misschien aan te passen waren, omdwt er wel 10 setjes in één envelop zouden passen kreeg ik dit als antwoord.... ######################### Goede morgen Zeker wel Ik zal naar winkel gaan om een bubbel envelop te kopen Waarna ik naar het postkantoor ga om postzegels te kopen en het daar te laten verzenden De kosten voor verzending is dan 10 euro Met vriendelijke groet DCS ########################## Nogal kortzichtig, en onbeschoft. Nog nooit van de postnl app gehoord denk ik Ik bestel ze wel ergens anders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid