facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Buytenplaets

De Buytenplaets

Info

Theeschenkerij, tuin en B&B.

Geschiedenis

Niet alleen open voor High Tea's, Lunches en avondmaaltijden. Ook vaak gebruikt als vergaderlocatie of voor het volgen van workshops (o.a. High Tea en Tapas).
Sinds 2006 trouwlocatie, voor een romantische huwelijkvoltrekking met of zonder aansluitend een Weddingtea.



"Teas & Meals. Gelegen in prachtige tuin, waar u niet alleen heerlijk ontspannen kunt tea-en, maar ook een bijzonder broodje kunt eten of een verrassende warme maaltijd. Een potje thee of koffie met een taartje kan natuurlijk ook.Alles huisgemaakt, supervers en zoveel mogelijk bereidt van producten uit de streek. Vier uw verjaardag of jubileum met een High Tea. Ook voor verschillende workshops en arrangementen.Binnenruimte geschikt voor 45 personen."
Adres: Dwarsvaartweg 8, 8391 ML Noordwolde
Telefoonnummer: 0561431196
Stad: Noordwolde
Route: Dwarsvaartweg 8
Postcode: 8391 ML



op zoek naar gerelateerd: High tea arrangement Friesland, High tea Friesland, Theetuin frieschepalen, High tea Oldeberkoop, Workshop Noordwolde, Noordwolde restaurant, Trambaan Noordwolde, Theetuin Nijeholtpade
Recensies
Na 7 jaar weer eens een high tea genoten bij de Buytenplaets. Aan het interieur is weinig veranderd. De high tea was goed verzorgd lekker en vers. De bediening was vriendelijk. Maar het interieur daar mag weleens iets aan veranderen. Het heeft een Engelse sfeer uit de jaren 80/90. Naar onze mening oud en rommelig. De vloer was niet schoon. Ieder zijn smaak maar wij vinden het niet mooi en niet fris. Nog een tip voor de kleding van de bediening. Een tshirt met het logo van de Buytenplaets doet leuker overkomen dan eigen kleding. Wat ons ook heel erg tegenviel is het aantal parkeerplaatsen erg weinig en onlogisch. Verder viel de tuin enorm tegen. Op de website mooie foto's maar als je aan komt lopen wat een rotzooi. Wat zonde. Het is een mooie plek waarbij in de tuin iets heel moois gemaakt kan worden. Het is nu juni dus er zouden veel vaste planten moeten bloeien. De grindpaden kunnen wel wat aandacht gebruiken. Niet handig voor een rolstoel en erg smal. Snoeien is ook geen overbodige luxe. Op de website staat dat de prive tuin niet meer toegankelijk is. Prima logisch. Maar als je mensen via het bord ingang naar de ingang laat lopen dan ziet de tuin er niet mooi uit heel rommelig en onverzorgd. Ook het woonhuis zelf ziet er onverzorgd uit. Al bij al een goed verzorgde high tea maar de entourage en de tuin vallen enorm tegen. Daar zou echt meer aandacht aan besteed kunnen worden. De investeringen daarin zijn het voor deze plek zeker waard.
Een verrukkelijke high tea gehad op een geweldige locatie. Echt een aanrader!
Erg leuke ambiance. De Royal Tea was goed en mooi in balans met hartige en zoete lekkernijen. Ruime keuze qua theesoorten. Bediening was hartelijk.
Prima locatie voor een lunch en heerlijke taartjes. Vriendelijke bediening en goed bereikbaar.
Verschillende zelf gemaakte dingen High tea gehadEten: 5/5
Knusse gezellige plek voor een heerlijke high tea. Thee was lekker, veel keuze in smaakjes thee en andere drankjes als je dat liever hent, ik denk wel 30 verschillende smaken. De hapjes waren allemaal heerlijk, sommige wat simpeler maar er was niet een die we niet lekker vonden. Wij zaten binnen omdat het slecht weer was, dat maakte het heel knus en gezellig. Vriendelijke bediening die alles goed uitlegde. Echt een aanrader!!
Wat een prachtig plekje, super sfeervol en wat een fantastische high tea!Eten: 5/5
Heerlijke scones en broodje makreel en wat een top plek.
Een prachtige theetuin met vriendelijke bediening. Eerlijke ingrediënten. Mooie locatie voor de lunch om ons familieweekend te starten. Ook specifieke wensen vegan mogelijk. Super, een echte aanrader!
Leuke locatie maar de kwaliteit van de koffie/cappuccino laat echt te wensen over. Slappe koffie en cappuccino zonder een stevige laag melkschuim. Uiteraard gemeld. Maar net als de koffie was de reactie hierop ook nogal slap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid