facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Buytenhof

De Buytenhof

Info

Op de Buytenhof komen en werken verschillende groepen samen; zorggasten, vrijwilligers & bezoekers. Er is een winkel, theeschenkerij met terras en speeltuin, stallen en een boomgaard. Heerlijk voor een boeren dagje uit.

Geschiedenis

Op de Buytenhof komen en werken verschillende groepen samen; zorggasten, vrijwilligers & bezoekers. Door ANWB verkozen tot 'Het meest maatschappelijke uitje' in 2017 en won de titel 'Meest toonaangevend multifunctioneel agrarisch bedrijf van NL'.



"Een multifunctionele boerderij met Horeca open van dinsdag t/m zaterdag, een boerderijwinkel open van dinsdag t/m zaterdag , dagbesteding en vergaderfaciliteiten."
Adres: Rijsdijk 98, 3161EW Rhoon
Telefoonnummer: 06 - 461 32 882
ln.fohnetyubed@netyubnavkaamsed
Stad: Rhoon
Route: Rijsdijk 98
Postcode: 3161EW



op zoek naar gerelateerd: de buytenhof openingstijden, theeschenkerij buytenhof rhoon, zorgboerderij de buytenhof 3161 ew rhoon, zorgboerderij rhoon vacatures, buytenhof rhoon te koop, buytenhof rhoon ontbijt, openingstijden buytenhof rhoon, rijsdijk 98 rhoon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Hof van Portland Albert Heijn Hof van Portland 2 km Ballentent. Vraag ik bij de controle normaal bij de zelfscankassa waarom er zoveel pr...
MCD Rhoon supermarkt MCD Rhoon supermarkt 2 km Vandaag de eerste sinds 8 jaar vervelende ervaring gehad bij de mcd. Ik haal altijd d...
Chocolaterie I.C.E Seip Chocolaterie I.C.E Seip 2 km Leuke kleine winkel met persoonlijke bediening. Veel keuze. Super lekkere chocolade.
ThéCafé Rhoon ThéCafé Rhoon 2 km Allerlei soorten thee. Je wordt persoonlijk geholpen
Recensies
Superleuke en fijne plek. Je kan er heerlijke appels en peren plukken en in de bloemen pluktuin zijn nog voldoende bloemen over om mooie boeketten mee te maken. Alledrie natuurlijk niet gratis.. Er is ook een boekenkastje voor kinderen en volwassenen aanwezig naast de pluktuin waar je gratis een boek uit kan halen of er 1 in kan leggen.
Kinderen kunnen lekker spelen. Tijdens seizoen kan je zelf met een mandje aan je arm fruit plukken. De appels zijn heerlijk van smaak en blijven lang goed.
Een hele leuke verstopte groen boerderij! Leuk voor gezinnen, fietsers, natuurliefhebbers en liefhebbers voor biologische markten. Ze hebben kippen, plukfruit, bijzondere fruitbomen, een gezellig horeca en een leuke grote kinderspeelplaats. Voor alle leeftijden.
Heerlijk vertoeven met de kleintjes. Eerst langs de varkens, die net luxe in de modder hadden gelegen. Toen zelf aardbeien plukken en snoepen. Vervolgens iets drinken en eten en tenslotte nog even de speeltuin in. Perfecte middag zo! Eerdaags willen ze ook een keer bloemen plukken en in september appels of peren oogsten.
Wilde bloemen pluktuin Super leuk en daarna nog gezellig drinken op terras terwijl kids in de speeltuin kunnen spelen.
Leuke plek voor volwassenen en kinderen. Je mag zoveel appel plukken en betaal je per kilo €1,50. Zijn er ook speeltuin voor kinderen.
Een boerderij met allemaal activiteiten; je kunt er appels, peren en bloemen plukken, er is een winkeltje met allemaal biologische producten. Na afloop kun je even heerlijk op het terras neer ploffen en genieten van een biologisch sapje en stukje taart, waarbij de kinderen in de aansluitende speeltuin nog eens heerlijk hun energie kwijt kunnen.
Leuke plek om appels te plukken. Speeltuin beschikbaar voor de kinderen. Lunch is mogelijk vanaf half 12.
Hele leuke plek om wat te eten en drinken. Daarbij ook nog een boerderijwinkel met vanalles en nog wat.
Lekker gelunched en mooi boeket geplukt jn de pluktuin. Leuk winkeltje, maar erg aan de prijs. Wilde eigenlijk de knapzak wandeling gaan doen, maar waren vergeten te reserveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid