facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Buyser & Olivier for Art

De Buyser & Olivier for Art

Info

Ari Olivier en Christel De Buyser bundelen hun kunstenaarskrachten om de wereld voortaan te verfraaien met door hun gemaakte schilderijen en andere voorwerpen.

Adres: 4641HD Ossendrecht
Telefoonnummer: +31616923103
Stad: Ossendrecht
Postcode: 4641HD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creanja Creanja 594 meter Een creatieve combinatie van hobby en werk
Recensies
Dé manier om te leren. Niet alleen schilderen maar ook kleuren analyseren, jezelf mogen blijven en motivatie opdoen. Christel onderwijst en laat je vrij in datgene wat jij wilt.
Hele gezellige middag gehad in een mooie omgeving. Chrystel is een lief, warm en open vrouw met zoveel positieve energie Ook Mandy is een lieve, geduldige vrouw. Heb veel geleerd en naar huis met een mooi schilderij al zeg ik het zelf best trots op! Gaan zeker nog een workshop doen. Bedankt Chrystel en Mandy!
Een heerlijk eerlijke geweldige vrouw die met heel veel liefde haar passie uitoefend en haar kunnen graag deelt dmv gezellige workshops. Ook speciale workshops voor zowel jong als oudere slechtziende en blinden mensen, werkelijk een fantastische ervaring voor hen.
Fantastische kunstenares. Zeer warm mens
Gewoon dik verdiend, topwijffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid