facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Buurtsuper, dagbesteding in de winkel

De Buurtsuper, dagbesteding in de winkel

Info

De Buurtsuper (16 december 2010) is een onderdeel van Maatwurk. Wij bieden dagbesteding voor mensen met een psychische en/of verstandelijke beperking.


Geschiedenis

Dagbesteding in een supermarkt, nu ook in de Buurtsuper van Oudeschoot. Maatwurk Ondersteuning werkt samen met Stichting Dorpswinkel in Oudeschoot en kan hierdoor dagbestedingsplaatsen in de Buurtsuper aanbieden. Deze werkzaamheden zijn o.a. vakken vullen, in de broodhoek het brood snijden, de klanten helpen en diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Maar ook buiten de winkel zijn er diverse werkzaamheden te doen: de folders bezorgen en de boodschappen rondbrengen. Maar ook het terrein rondom de winkel moet worden schoon en netjes worden gehouden.



"Waar overal om ons heen de voorzieningen in dorpen gaan sluiten zetten wij ons in om de Buurtsuper voor Oudeschoot te behouden; voor de ouderen en jonge kinderen in het dorp om zelfstandig hun boodschappen te doen of gewoon voor een praatje.Ook voor het bieden van een beschermde werkplek voor mensen met een psychische en/of verstandelijke beperking kunt u via Maatwurk ondersteuning terecht bij Buurtsuper Oudeschoot. Juist door haar kleinschaligheid één van de leukste werkplekken midden in de maatschappij.Op zoek naar dagbesteding of stage Maatschappelijke Zorg niveau 4?Neem contact op met Cora en/of Baukje. Bel naar: 0513-63 33 93"
Adres: Marktweg 2a, 8451 CE Oudeschoot
Telefoonnummer: 0513-633393
Stad: Oudeschoot
Route: Marktweg 2a
Postcode: 8451 CE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Niets zo heel bijzonder, maar prima om wat standaard artikelen te halen. Prijzen zijn schappelijk en ook gekoelde producten aanwezig. Verder is het wel een klein pand en was het verse brood wat aan de droge kant, maar zoals gezegd dus prima voor de snelle boodschap.
Wat fijn dat de dorpswinkel nog bestaat. Een kleine maar volledig uitgeruste winkel voor de dagelijkse boodschappen.
Leuk assortiment artikelen als je iets bent vergeten bij de grote jongens. Word tevens gerund door personeel met een 'hulp vraag'. Een dikke plus van mij.
Top winkeltje met top personeel en zeer lekker brood
Mooie winkel vriendelijk personeel en hulp als je iets niet weet vraag je het gewooniet net als ik deed toppie
Het is een hele leuke plek om kleine disco feestjes te vier en bijvoorbeeld voor verjaardag feestjes
Goede winkel prima service en genoeg producten voor een dorpswinkel.
Een leuke winkel met vriendelijk personeel
Een geweldig gezellige winkel. Ik kom er graag.
Altijd goed om van de dorpswinkel gebruik te maken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid