facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Buurt Leiden

De Buurt Leiden
"De Buurt is de zomerse hotspot pal achter Leiden CS in het Pesthuis!Geniet de hele zomer op ons Festival Terras van ijskoude drankjes, overheerlijk eten van Bar Lokaal, ingespeelde Jeu de Boulesbanen en het beste wat Leiden te bieden heeft aan cultuur en entertainment. Van dat laatste kan je ook binnen genieten in onze theaterzaal het Culthuis. Daarnaast vind je binnen diverse exposities, de Buurtshop met producten van lokale retailers en diverse spellen in onze arcadehallen!Alles is deze zomer in De Buurt!"
Adres: Stationsplein , Leiden , NL
Stad: Leiden
Route: Stationsplein



op zoek naar gerelateerd: Nieuws Leiden, Omgeving Leiden, In de buurt Den Haag, Indebuurt Leiden restaurants, In de buurt Utrecht, Pesthuis Leiden, Nieuw in Leiden, Nieuws in de buurt
Recensies
Leuk, mooi én gezellig. Goede locatie!
Voor t eerst hier geweest! Erg leuk, mega gezellig en een hele fijne sfeer. Ivm corona kan je een QR Code scannen om je eten en of drinken te bestellen. Als dit klaar is krijg je een sms met de bevestiging dat je het kan op komen halen. Dit gebeurt niet met iedereen te gelijk, zodat er voldoende ruimte blijft tussen mensen. Muziek is erg goed en varieert. Gezellige mensen die de vibe nog beter maken!!
Vorig jaar 2020 heel erg genoten van de sfeer, het eten en de evenementen die waren georganiseerd. Ik verheug mij giga op de evenementen die er voor dit jaar zijn bedacht. Ik kan alleen maar het volgende erover zeggen, als je twijfelt gewoon gaan!!!!
Leuke plek, lekker sfeertje, goede bitterballen, genoeg plek en vriendelijk personeel
Leuke locatie in het midden v.h. pesthuis. Van het foodcourt karakter van de buurt 1.0 is helaas geen sprake meer, alle drank & etenswaren gaan via een centrale bar en worden besteld via een klunzige app. Er worden allerlei maatregelen getroffen om corona-safe te zijn, waar vervolgens niemand zich aan lijkt te houden. Laat die maatregelen dan helemaal achterwege, zou ik zeggen. Goed initiatief om de Leidse ondernemer te ondersteunen via een kleine entry-fee. Erg mooie locatie voor een borrel, eten stelt niet veel voor.
Leuke prek om te chillen met vrienden en lekkere drankjes. Ook gaan ze goed om met de corona maatregelen en kun je makkelijk online je drankjes bestellen en betalen. Echt een aanrader!
Wat fijn om weer buurt te hebben. Helaas veel te kort natuurlijk! Dus ga snel langs voor hapje en drankje. Kijk naar de agenda voor een van de leidse evenementen. Ook een show in het mooie Culthuis is een aanrader.
Kun je lekker buiten zitten , makkelijk eten, wijn bestellen op je gemak met je mobiel. Heel vriendelijke bediening ook. Een onverwachtte mooi plekje dichtbij het het station.
Liegen tegen buurtbewoners, ondernemen niets tegen maandenlange ernstige overlast en concurreren op oneerlijke wijze tegen zelfstandige ondernemers uit de binnenstad die zich wel aan regels moeten houden.
Weer helemaal top! Alles goed geregeld en drankjes staan klaar als je via de app besteld hebt. Alles wordt goed in de gaten gehouden qua coronaregels.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Buurt Leiden.

Lei̇den festi̇vals

openingstijden, locatie, vervoer. Stationsplein kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Buurt Leiden adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Buurt Leiden. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Buurt Leiden delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid