facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Buurjongens

De Buurjongens

Info

De Buurjongens is een cateringbedrijf dat wordt gerund door jongeren van Youth for Christ Lelystad.
De Buurjongens is een plek waar (vluchteling-) jongeren leren werken, hun talenten ontwikkelen, Nederlands leren, fouten mogen maken en trots worden!



"Buurjongens zetten zich in om tuinen en terrassen gezelliger te maken, met meer natuur. Onze schuttingen benutten de hoogteverschillen voor planten, dieren en je eigen creaties.Onze werkplaats is op afspraak te bezoeken op woensdagen."
Adres:
Telefoonnummer: 0681624482
Stad: Lelystad


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luchtscouts Vliegveld Lelystad Luchtscouts Vliegveld Lelystad 2 km Ik vond deze plaats geweldig . Omdat er van alles te beleven is .
URBN Village URBN Village 2 km Jaaa man, kom gewoon
Scouting Bramzijger Scouting Bramzijger 7 km Leuke verenging! Leuke plek om vrienden te maken of om dingen te leren!
Vliegkamp Lelystad Vliegkamp Lelystad 7 km Vliegschool Zelf Vliegen en Luchtscouting Lelystad nodigen alle kinderen en jongeren ...
Recensies
Ons dakterras wordt daktuin met de verrijdbare plantenschuttingen. Staat heel gezellig en wordt zeer gewaardeerd. Op maat en naar wens gemaakt. Nu gevuld met diverse plantjes. Een genot om naar te kijken. Prima service
Pachtovereenkomst schutting! We hebben gekozen voor twee gedeelde bloembakjes, dat maakt de schutting extra levendig. Heel tevreden ook over het plaatsen. Hartelijk dank buurjongens!
Erg mooie, originele en natuurlijke schutting. Strak geplaatst in een dag door hele vriendelijke mensen. De schutting delen worden in eigen beheer gemaakt dus het is maatwerk.
supercontent met mijn verrijdbare schutting, dient voor onze privacy maar ook als kapstok
Heel blij met de schutting! Speels, kwaliteit en een zeer vriendelijke service. Snelle communicatie, duidelijke antwoorden en alle afspraken werden nagekomen. Ik zou de Buurjongens zeker aanraden.
Hele leuke schutting samengesteld met de Buurjongens. Communicatie erg vlot en prettig, denken mee aan een oplossing op maat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid