facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bussellaar

De Bussellaar

Info

Vakantiehuis De Bussellaar is een nieuwe gerenoveerde groepsaccommodatie voor 24 personen in Noord-Limburg.

Geschiedenis

Groepsaccommodatie de Bussellaar is in 2012 geheel verbouwd tot een vakantiehuis voor 24 personen.
Het vakantieverblijf met 8 slaapkamers is zeer centraal gelegen tussen Noord en Midden Limburg in de Maas en Maasduinen.

De groepsaccommodatie in Sevenum wordt in het weekend uitsluitend aan 1 groep verhuurd. Op de beneden verdieping vind u een ruime woonkamer met 2 open keukens en 6 slaapkamers. Op de eerste verdieping vindt u nog twee slaapkamers en een woonkamer met TV. Op de beneden verdieping maar ook op de eerste verdieping vindt u een badkamer. Het zijn prachtige badkamers met douche - wastafel en toiletruimte.Er zijn 4 toiletten en 4 douches, 1 daarvan is een duo douche, waar je met je partner/kinderen gezamenlijk kunt douchen. Zo verloopt het ritueel elke ochtend weer vlotjes voor de hele groep.

De groepsaccommodatie is geschikt voor mindervalide en van alle gemakken voorzien, zoals meerdere TV toestellen en een WiFi in de gehele accommodatie. Aan de achterzijde is er een overdekt terras met een bruin cafeetje.

Adres: Steeg 33, 5975CD Sevenum
Telefoonnummer: 0627210108
Stad: Sevenum
Route: Steeg 33
Postcode: 5975CD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Schaapshut Sevenum, Groepsaccommodatie Venlo, Groepsaccommodatie Noord Limburg, Groepsaccommodatie met bar, Boerderij Sevenum
Recensies
Wauw! Echt er is overal aan gedacht. Je kunt bijna niets verzinnen wat er niet is. Echte aanrader voor familie of vriendengroepen. We hebben het echt erg fijn gehad.
Dood moe helemaal ritje naar haarlem op de planning maar tege file tijd en hele dag school en te kort geslapen kon ik niet neer na kijken via booking heb gebeld lukte niet goed via de sms eeen kamer geregeld Ik kon na binnen via intercom en sleutel was op de deur en mocht geld onder kussen leggen zo heb ik file tijd uit geslapen en kan nu rustig in nacht terug! Hoort bijna niemand er zijn 2 keukens en grote gemeenschappelijke ruimte Alles is nieuw fris en super schoon!
De Busselaar is een fantastisch vakantie huis voor 24 personen. Alles was aanwezig. Zelfs een eigen café. Hellemaal top. Fijne bedden, goed uitgeruste keuken en mooi schoon sanitair. Een echte aanrader.
Ziet goed uit, kan zelf hier goed vertoeven. Twee keukens dus koken maar
Super gastvriendelijk Fijne bedden en alles lag er keurig bij.. ideaal voor familie weekend.Kamers: 5/5
Nette locatie, goede voorzieningen
Leuke accommodatie, erg groot. In de directe omgeving leuk om landelijk te hardlopen of wandelen
Zeer mooie en nette accomodatie! Met 12 volw en 11kindjes een geweldig weekend beleefd!
Super alles super schoon en mooi echt aanrader .
Mooi netjes goeie mensen die met je mee denken super fijn
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Bussellaar.

Sevenum vakantiehuizenverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Steeg 33 sevenum vakantiehuisje kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Bussellaar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Bussellaar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Bussellaar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid