facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Burning Baarch

De Burning Baarch

Info

www.deburningbaarch.nl

Geschiedenis

De Burning Baarch is een ambachtelijke BBQ cateraar, ontstaan uit de liefde voor koken op open vuur. Op onze hout- en houtskool gestookte smokers en grills worden gerechten van begin tot eind vers bereid. Hierbij maken we gebruik van de beste natuurlijke, en zoveel mogelijk lokale producten en ingrediënten. Smaak geur en beleving komen samen!



"De Burning Baarch is een ambachtelijke BBQ cateraar, ontstaan uit de liefde voor koken op open vuur. Op onze hout- en houtskool gestookte smokers en grills worden gerechten van begin tot eind vers bereid. Hierbij maken we gebruik van de beste natuurlijke, en zoveel mogelijk lokale producten en ingrediënten.Smaak, geur en beleving komen samen!"
Adres: Jintewarren 41, 9254 GA Hardegarijp
Telefoonnummer: 0618092811
Stad: Hardegarijp
Route: Jintewarren 41
Postcode: 9254 GA


Recensies
Wij hebben bij onze bruiloft genoten van een heerlijk BBQ-buffet. Voorafgaand is er goed contact geweest en hebben we onze persoonlijke voorkeuren kunnen aangeven voor het buffet. Op de dag zelf was er continu genoeg vlees voor onze gasten en hebben we nooit in de rij hoeven staan voor het vlees. Er was zelfs rekening gehouden met vegetariërs. Kortom met deze man kun je duidelijke afspraken maken en hij zorgt voor een volwaardig buffet voor een schappelijk prijs. Een echte aanrader!
Vorige week heeft de Burning Baarch ons shared dining BBQ diner verzorgd op onze bruiloft. Was echt super heerlijk! Ook alleen maar goede reacties gehad van de gasten. Echt een aanrader!
We hebben afgelopen zaterdag mogen genieten van een bbq welke was verzorgd door de Burning Baarch. Het perfect verzorgd, prima eten. Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Genoten van het heerlijke diner op onze bruiloft! Waar Folkert al uren van te voren met de voorbereidingen bezig was, op locatie, om ons te voorzien van heerlijk eten! Het was super!
Op onze bruiloft heeft Folkert het diner voor ons en onze gasten verzorgd. Zowel het contact vooraf/tijdens/acteraf als het eten waren super. We hebben heerlijk gegeten, bedankt!
De Burning Baarch heeft twee keer de winterbarbecue verzorgd op ons BarbeQop evenement. Beide keren waren een grandioos succes. Het vlees en ook de andere gerechten zijn van topkwaliteit!
De Burning Baarch heeft de catering gedaan op onze bruiloft. Het was in één woord: perfect. Je kreeg al zin in het eten door de geur van de bbq die langzaam verspreide over de locatie. De porchetta, de ribeye en de kip cajun waren zalig. Ook de vrienden die vegetarisch en vegan eten hebben genoten vooral van de knolselderij steak. En de suikerbroodpudding is één van de lekkerste toetjes die ik ooit gegeten heb. Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij het heerlijke eten van Folkert
Super geregeld allemaal. Al onze bruiloftsgasten waren vol lof over de catering van de Burning Baarch!
Wij zijn op 6 mei 2022 getrouwd en hebben het eten laten verzorgen door de Burning Baarch. Het eten was echt heerlijk! Het vlees was lekker mals, de salades en het toetje was ook er lekker! Folkert arriveerde in de middag op tijd en ook het eten was de afgesproken tijd klaar. Ook onze bruiloftsgasten vonden het eten heerlijk!
Folkert kwam zoals afgesproken vroeg en is de hele dag bezig geweest met het voorbereiden van zijn BBQ buffet. Het eten was echt fantastisch, er was genoeg en ook van meerdere gasten positieve reacties gehad. Kan iedereen de Burning Baarch aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid