facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Buren Dommelen

De Buren Dommelen
Adres: van Bruhezedal 2, 5551 EW Dommelen
Telefoonnummer: 040-207 44 44
Stad: Dommelen
Route: van Bruhezedal 2
Postcode: 5551 EW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bart gaat ontspullen Bart gaat ontspullen 834 meter Veel spullen te koop, of te vergeven. In aanloop om kleiner te gaan wonen, in een Ti...
Recensies
Personeel kan het postnl punt niet beheren. Onkundig en zeer onvriendelijk. Als je uiteindelijk dan maar een klacht indiend omdat ze zelf hun fout niet inzien proberen ze ook nog je pakket achter te houden omdat ze toch hun gelijk willen halen.. Bizar!
Medewerkers lijken geen zin in de PostNL pakket service te hebben. Zijn altijd onvriendelijk & niet behulpzaam. Op 1 vrouw na die altijd vriendelijk groet!
Zojuist wezen winkelen in de Belleman met mijn 4 jarige dochter ze moest ineens nodig plassen dus ik dacht ze zullen wel zo vriendelijk en gastvrij zijn bij de buren dat we even naar het toilet mogen ze hebben tenslotte ook plek om te eten. Het was 16.15 uur en de ene medewerkster zei uhm ja dat kan denk ik wel totdat haar collega die gebukt was overeind kwam en zei nee dat kan niet hun wc’s zijn op slot. Ze zei dat ik maar naar de Belleman toe moest gaan daar hebben ze openbare toiletten. Dus ik ben met mijn dochtertje snel daarheen gelopen maar die was dicht dus snel aan de plus gevraagd en daar gelukkig wel zonder problemen meteen de sleutel van hun gesloten toilet gekregen en heeft ze kunnen plassen. Ik ben nog even terug gegaan naar de buren en gezegd dat de Belleman dicht was en ze bedankt voor hun gastvrijheid en gezegd dat ze zich zouden moeten schamen het meisje is pas 4!
Gezellige winkel en lunchroom om te lunchen en een bakje koffie te doen
Arrangement via Sociale deal. Super goed geregeld. Eten meer als genoeg en echt goed kwaliteit. Wel zorgen dat je een rugzak bij je hebt. Wandel route is heel goed te doen. Anderhalve uur deden wij erover. Langs mooie stukjes van de Dommel. Wij waren dik tevreden !!!!!!!
Heel erg fijne bediening. We hebben hier geluncht met onze baby. Broodje hete kip gegeten. Erg lekker en warm. Goed gekruid. Ook verschonen in de toilet behoorde tot te de mogelijkheid.
Ik ben vandaag in deze zaak geweest om een kenteken over te schrijven. Nadat het systeem in storing viel Niet hun fout, heeft de medewerker achter de balie dit probleem keurig voor me opgelost. Sem, ik dacht dat je Sem heet, super bedankt.
Tijdens ons fietstochtje deze plaats gevonden. Lekkere cappuccino met heerlijk gebak. Fijne bediening. Een fijn rustpuntje.
Heerlijk gegeten en een super service vooral het bedienend personeel Amy kan niks anders zeggen als top echt een aanrader
Heerlijk om daar wat te eten, ontbijt of lunch. Alles vers gemaakt en heerlijke koffie. Ook de post NL balie is aanwezig en kun je tijdschriften enz.. Krijgen. Aanrader dus.!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid