facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bunker

De Bunker

Info

De Bunker is al 30 jaar het muzikale hart van Gemert-Bakel. Gestart als open jongerencentrum is het podium inmiddels uitgegroeid tot een volwassen poppodium met activiteiten voor alle doelgroepen.

Geschiedenis

De Bunker is al ruim 35 jaar het muzikale hart van Gemert-Bakel. Gestart als open jongerencentrum is het podium inmiddels uitgegroeid tot een volwassen poppodium met activiteiten voor alle doelgroepen. Bekend in Gemert en omgeving vanwege het brede muziekaanbod, het jaarlijkse Zebra Festival en talloze andere activiteiten.

Met een beroepskracht en rond de 80 vrijwilligers is De Bunker een bruisende organisatie die open staat voor velerlei ideeën. Wil jij ook je steentje bijdragen? Stuur een e-mail naar [email protected].

Adres: St. Annastraat 60, 5421 KC Gemert
Telefoonnummer: 0492-365442
Stad: Gemert
Route: St. Annastraat 60
Postcode: 5421 KC



op zoek naar gerelateerd: Cultuur Gemert, Eendracht, Gemert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Axis Gemert Axis Gemert 879 meter Uitgaanscentrum Axis in Gemert! Helaas niet meer geopend sinds 2011, daarom deze pagi...
Time Out Uitgaanscentrum Time Out Uitgaanscentrum 1 km Druk, leuk, plakkerige vloer. De avond prima vermaakt met diverse tribute bands.
NXT events NXT events 1 km Leuke accomodatie. Zijn er geweest voor een evenement en ben gecharmeerd van de indel...
MAC St. Christoffel Gemert MAC St. Christoffel Gemert 2 km MAC St. Christoffel Gemert organiseert jaarlijks een ONK Motocross op het mooie Wolfs...
Recensies
De foto is veelzeggend, ZONDER gehandicapten parkeerkaart gebruik maken van deze parkeerplaats… Hopen maar dat de dienstverlening beter is dan het parkeergedrag.
Gezellig tentje waar iemand die ik ken optrad met een bandje. Leuke avond gehad . Rolstoelvriendelijk
Bjor van de doelen gaf een optreden. Leuke verhaaltjes en liedjes over het leven.
Leuk voor jeugd en ouderen, liggend aan het programma natuurlijk. Maar altijd de moeite waard om bij binnen te lopen
Beetje donker, maar past bij de sfeer. Lekker bier op de tap, en mooie biertjes op de fles. Dj's op vinyl
Uiterlijk niet echt n gezellige plek, maar geweldige activiteiten, vriendelijke en betrokken medewerkers. Kortom ik kom er graag!
Vaak leuke activiteiten. Verder ziet het er goed uit. Leuke belichting. Wel een beetje een plakkerige vloer, maar met een keer dwijlen was het zo opgelost.
Erg leuk en snacks zijn er genoeg je kan er darten dansen poolen
Je kunt er veel lekkere soort bier drinken er is meestal Rock of hardrock muziek
Leuk zaaltje. Goede plek om regionale bandjes te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid