facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bundeling

De Bundeling

Info

Openbare daltonschool De Bundeling, Bunde

Geschiedenis

De Bundeling is een openbare basisschool, de enige openbare basisschool in de gemeente Meerssen. Onze school is voor iedereen toegankelijk, ongeacht de levensbeschouwing. De Bundeling is een relatief kleine school en dat heeft zo zijn voordelen. Iedereen kent elkaar. Dat voelt veilig en vertrouwd. Bovendien is het contact tussen ouders, kinderen, leerkrachten en directie gemakkelijk gelegd. Een enthousiast team verzorgt een ervarings- en ontwikkelingsgericht lesprogramma voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

De Bundeling maakt onderdeel uit van Stichting kom-Leren, een onderwijsorganisatie waarbij 24 basisscholen (openbaar-, bijzonder- en katholiek primair onderwijs) in Zuid-Limburg zijn aangesloten.

Meer info:
http://www.obsdebundeling.nl/

Adres: Lindenlaan 75, 6241BB Bunde (Limburg)
Telefoonnummer: 043-3646991
Stad: Bunde
Route: Lindenlaan 75
Postcode: 6241BB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 15:00
Dinsdag: 08:30 - 15:00
Woensdag: 08:30 - 12:30
Donderdag: 08:30 - 15:00
Vrijdag: 08:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: De Bundeling Brunssum, Basisschool De Franciscus, Dalton onderwijs Limburg
Recensies
Vertaald door Google Ik had nooit kunnen hopen op een betere plek voor mijn beide kinderen om naar school te gaan. De leerkrachten zijn warm, verwelkomend en zien een kind als één individu en proberen te lezen en te begrijpen wat het kind nodig heeft om het te bieden. Helemaal een game-wisselaar! Origineel I could have never hoped for a better place for both my kids to go to school to. The teachers are warm, welcoming and look at a child as one individual and try to read and understand what the kid needs in order to provide it. Totally a game changer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid