facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bunckman Voorthuizen

Adres: Bunckmanplein 1, 3781 GG Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342 417 999
Stad: Voorthuizen
Route: Bunckmanplein 1
Postcode: 3781 GG



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Voorthuizen, Restaurant Voorthuizen afhalen, Bunckman Voorthuizen nieuwe eigenaar, Brunch Voorthuizen, Goedkoop uit eten Voorthuizen, Restaurant Voorthuizen centrum, Grieks restaurant Voorthuizen, Lunch Voorthuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café de Lindeboom Café de Lindeboom 38 meter Fantastisch wat een gezelligheid! Vriendelijk personeel en snelle service.
Café de Moriaan Café de Moriaan 62 meter Leuk en vriendelijk personeel
Ons Kroegie Ons Kroegie 73 meter Heerlijk bier, goede gastheer
Recensies
Zeer goed gegeten, wij hebben eerst een aantal keren gebeld voor informatie omtrent het menu. Zeer vriendelijk te woord gestaan door Zoë..daarna hebben wij het eten laten bezorgen...jeetje...wat goed..eten was top en gewoon goed op tempratuur. Nogmaals complimenten en dank aan Zoë voor de super service.
Heerlijk geluncht, vriendelijk personeel en zelf onze hond kreeg water . En tosti van ons.
Heerlijke afhaalmaaltijden! Een aanrader voor gezellig en lekker uiteten thuis!
Deze zaak geeft kwaliteits eten voor betaalbare prijs
Gin Tonic geserveerd zoals het moet en dit aan een zeer democratische prijs.
Wij hebben heerlijk thuis laten bezorgen. Alles heel uitgebreid en netjes thuisbezorgd gekregen. Een geprinte puzzel erbij. Er was echt aandacht aan besteed. En het eten was ook heerlijk!
Mooie zaak, goed georganiseerd, met 30 personen zit je ruim uit elkaar. Er is een leuke dinerkaart, er worden voor de gasten 2 shirts gehanteerd maar dit veroorzaakt geen druk om op te schieten. Vriendelijk personeel dat zorgt voor een vlotte bediening.
Op een heerlijke zonnige nazomerdag op het terras gezeten. Coronaregels prima op orde! Een heerlijke satéschotel gegeten, mals vlees, heerlijke satésaus en top frites met kruiden. Voeg daar nog de vriendelijke bediening bij, en je hebt een echte aanrader!
Lekker gegeten. We hadden heerlijk weer en konden op het gezellige terras zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid