facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Budelse Comedie

De Budelse Comedie

Info

Toneelvereniging De Budelse Comedie verzorgt jaarlijks een avondvullende productie in "De Borgh" te Budel: Kluchten en blijspelen, soms een komische thriller of een kerstproductie. Daarnaast, in mindere mate, worden er wagenspelen en eenakters gespeeld.

Geschiedenis

27 februari 1971: Oprichting toneelgroep Kosmos.
Vanaf 1977 onder de naam de Budelse Comedie.

Kosmos hield zich bezig met improvisaties, kluchtig spel en een poging in cabaret. In mei 1975 een avondvullende productie: "Een dolle boel om de voetbalpool".
Na ledenwerving een andere naam: De Budelse Comedie met een stevige basis middels een huishoudelijk reglement en statuten en inschrijving in het verenigingsregister van de Kamer van Koophandel. Notaris Smits stond de vereniging hierin bij.
Jaarlijks werd een avondvullende productie gebracht: Kluchten en blijspelen, soms een komische thriller of een kerstproductie. Daarnaast werden in mindere mate wagenspelen en eenakters gespeeld.

In de loop der jaren heeft de vereniging leden opgeleid middels cursussen, zowel voor individuele leden als ook voor de gehele groep: Speltraining, improvisatie, stemgebruik, licht- en geluidstechniek, decorbouw, grime, public relations.

Adres: Hanendijk 50, 6021MA Budel
Stad: Budel
Route: Hanendijk 50
Postcode: 6021MA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SWAC Mendig-Budel SWAC Mendig-Budel 777 meter Stichting Wieler Activiteiten Cranendonck.
Face to Face thuisbegeleiding Face to Face thuisbegeleiding 922 meter Zorg en welzijn in de geestelijke gezondheidszorg
Beeldentemmers Beeldentemmers 2 km Beeldentemmers is an upcoming gallery and art space in the south of the Netherlands, ...
Escape Festival Escape Festival 3 km Muziekfestival in Cranendonck
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid